Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Colectia de toamna iarna 2005(128)

Recommended Posts

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2">[medic] : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe]

Scutece...id="size2">id="purple">(127) (126) (125) (124) (123) (122) (121) (120) (119) (118) (117) (116) (115) (114) (113) (112) (111) (110) (109) (108) (107) (106) (105) (104) (103) (102) (101) (100) (99) (98) (97) (96) (95) (94) (93) (92) (91) (90) (89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) ( 14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red">(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)
id="size1">Colectia de toamna-iarna 2005id="size4">id="Comic Sans MS">
[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]... [il]Panoul de onoare id="size3"> [foto] [^] Cum cresc piticii...id="size3">
Suntem 83 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">12 oct - amparoid="purple">: [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">, 21 oct - pineapple id="purple">: [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">23 oct - mandykschid="purple">: [bibe]Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">26 oct - Mirela Ancaid="purple">: [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, [bebic] Alexandru-Eduard(10.02.2007)id="blue"> Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">28 oct - lavi02id="purple">: [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red"> (18.02.2002), Bucurestiid="maroon">28 oct - monetid="purple"> : [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24.04.2004), USA, Pittsburgh,PAid="maroon">31 oct - RaluDid="purple">: [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">31 oct - [gravi] Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (DPN: 10.10.2007): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">2 nov - Noki_Laraid="purple">: [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">2 nov - catutzaid="purple">: [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">2 nov - [gravi] teo_banuid="purple">: [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">2 nov - melkuid="purple">: [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">3 nov - Laviid="purple">: [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">3 nov - Bicid="purple">: [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">4 nov - mimi dumyid="purple">: [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon">5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">5 nov - Siminafid="purple">: [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue"> (aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">10 nov - [gravi] Ripleyid="purple"> (DPN: 17.10.2007) [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon"> 12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">14 nov - mirabilisid="purple">: [bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">14 nov - dordia2000id="purple">: [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">14 nov - [gravi][fetita] Gandacelid="purple"> (DPN:23.04.2007): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">14 nov - [gravi][fetita] corapid="purple"> (DPN:5.05.2007): [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">14 nov - addyaid="purple">: [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">15 nov - felicia74id="purple">+bradoid="purple">: [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">17 nov - cristinamhid="purple">: [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">: [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">17 nov - anamariid="purple">: [bibe]Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),
[copil]Liaid="red"> (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">
18 nov - xandra28id="purple">: [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">22 nov - dienutagravidutaid="purple">: [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">22 nov - Miha2006id="purple">: [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">22 nov - Mihaelutatid="purple">: [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">23 nov - Ina869id="purple">: [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon">26 nov - [gravi]Pico(Raluca)id="purple">(DPN: 06.10.2007) [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">27 nov - carlitosid="purple">: [bibe] Andra-Analisid="red">, Constantaid="maroon">28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon">29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe]Mariaid="red"> , Iasiid="maroon">30 nov - lordraid="purple">: [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">30 nov - simona dragusinid="purple">: [bibe]Patricia Andreeaid="red">, Bucurestiid="maroon">
DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">
1 dec - pischi2003id="purple">: [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">1 dec - [gravi] joy04id="purple"> (DPN:21.09.2007): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">2 dec - silvia_did="purple">: [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">2 dec - danida77id="purple">: [bibe]Nicholas Christianid="blue">, Bucurestiid="maroon">3 dec - negaracristinaid="purple">: [bibe]Elise-Stefaniaid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">5 dec - Doinnaid="purple">: [bibe]Zoe Nicoleid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon">7 dec - mara95id="purple">: [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">7 dec - Bubamaraid="purple">: [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">8 dec - salisaid="purple">: [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon">9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">10 dec - bianca_moid="purple">: [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">16 dec - meemsid="purple">: [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">17 dec - [gravi] tania-zid="purple">: [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">19 dec - Leea_cvid="purple">: [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">19 dec - Angi75id="purple">: [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">19 dec - ioanapid="purple">: [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon"> 20 dec - Alexandrinaid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">20 dec - ionikka id="purple">: [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">20 dec - Soansoid="purple">: [bibe] Sorana Mirunaid="red">, Clujid="maroon">22 dec - maria_alexiaid="purple">: [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">22 dec - [gravi][baietel] ilenutza id="purple">(DPN: 21.07.2007) : [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">26 dec - Buluciid="purple">: [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon"> 28 dec - ank si bbid="purple">: [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="blue">, Iasiid="maroon">
IANUARIE 2006id="purple">id="size3">
2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">Special guest star: Pisi_si_boscuid="green">[pis]id="size2">
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor dragi, in curind voi aparea cu un alt steag!Vom pleca in iraq in partea de nord, acolo a primit sotul un job.se pare ca zona este safe si plus are si el o sora acolo care ma va ajuta cu mutatul.

Ne apucam de facut bagaje si in maxim 2 saptamini tre sa fim acolo.

Nu mi-este usor deloc, dar asta e...sper sa ma adaptez repede si sa nu raminem definitiv acolo.

eu voi intra mai rar, si sper sa intelegeti dar dupa ce ma voi stabili cu sigurantza voi reveni.

Simon are pneumonie.V-am spus zilele trecute ca avea o tuse magareasca , asta a durat 2 zile, apoi a aparut febra foarte mare in timpul noptii.Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu stiu efectiv cum m-am trezit doar la niste mieunaturi si am avut un feeling naspa(de-obicei ma duc la el doar daca plinge),dar de data asta m-am dus totusi sa vad si era saracul intr-o stare de soc, nu stiu sa va explic, se scremea si tremura putin ca si cind vroia sa faca kk ,i-am pus un supozitor cu glicerina dar nu cred ca asta era cauza, ca apoi mi-a facut febra foarte mare si cred ca a fost convulsie.Nu sunt sigura daca convulsie, mai degraba cred ca frisoane de la temp.

Sunt foarte incoerenta dar sper sa pricepeti ce spun.

A doua zi iaras febra 39.5, care a durat aproape o ora, nu scadea nici macar o linie iar supozitorul cu novocalmin si-a facut efectul abia dupa o ora cind apare si doctora(ca-n filmele cu prosti).Il asculta si -mi spune clar PNEUMONIE.Ora aceea cind febra nu ceda vroiam sa ma bat singura, imi venea sa urlu ca vacile, nu stiam ce sa mai fac, mi-a fost teama sa-i fac dus si doar i-am pus comprese cu apa pe frunte.

Acum e bine,maninca normal, doar ca tuseste incarcat.

Cat mai stau in baku o sa mai intru dar dupa aceea....

Va pup pe toate!

Seara buna!

Of, Buluci, prin ce ati trecut iar!!! [V] Ce rau imi pare! Bine ca a inceput sa maninace bine![pup]

Sanatate maxima lui Simon si tie, mamico, multa putere!!!

Spor la treaba cu mutatul! Sa dea Domnu sa fie bine acolo! [flo]

Bic, super simpatica Uca! [pup]

Cami mami & Daria id="black">[olala]

Did="red">aid="blue">rid="purple">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="green">eid="black">sid="orange">tid="blue">eid="purple"> sid="limegreen">iid="orange"> iid="red">aid="blue">rid="purple"> ... cid="blue">rid="red">eid="green">sid="orange">tid="purple">eid="black">!id="red">

[foto]Mami si Dariuca [hop] (02.01.2006)id="black">

Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare) id="size2">id="black">id="Book Antiqua">

Asa, sa incerc sa postez cate ceva acum, ca aseara n-am apucat decat sa pun link-ul la poze.

Incep cu tine, Buluci, ca e cea mai proaspata postare. Imi pare atat de rau ca treceti prin probleme... Bietul Simon, cu pneumonie... Rianna a facut o data frisoane de la febra si tremuram si eu cu ea in brate, asa ca inteleg ce trebuie sa fi simtit. Nu pot decat sa-ti spun ca sunteti in gandurile mele si sper ca tranzitia si mutarea sa fie cat mai usoare si sa va adaptati repede si sa fiti feriti de rele. Sper sa intri cat mai des si sa ne spui ca va merge bine.

Roxi, mi-a stat inima in loc cand am vazut unde s-a cocotat Alexia! Pupici dulci fetitei escaladoare de birouri si mamicii ei dragi [pup]

Madau, sper ca Mirunici e bine. La fel Madutza, cred ca Orlando se simte bine. Si Lavi, voi cum mai sunteti?

Noki, am admirat Saralina frumoasa si cantareata [olala]

Cami, cum a fost vizita nasilor?

Bic, simpatica Sma!

Noi suntem relativ ok, singura problema ramane baitza. Aseara a intrat tati cu ea in cada, dar ea era tot speriata. S-a marait putin dar a tinut-o el pana am spalat-o si pana la urma a fost ok. Cum am scos-o din apa cum a inceput sa chiuie. In rest face sute de ture prin casa, merge foarte sigura pe ea, deseori fuge, se bucura de jucarii, "doua" e cuvantul ei preferat, si adora sa iesim pe-afara.

O saptamana buna la toata lumea!

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Buna!

Joy , sa stii ca am o fetota cuminte,doarme toata noapte de la o luna,iar eu ma culc asa tarziu ca asa sunt obisnuita, dar recunosc ca e foarte bine asa.Ma gandesc cu groza uneori cum de rezisti, noapte de noapte sa planga. [pup] si incearca sa te odihnesti pentru bebe2

CristinaB , multa sanatate lui Simon.Iar voua sa va fie de bine cu mutarea,dar totusi aveti grija de voi ca e totusi Iraq. Te asteptam cu vesti bune si cu un nou steag

Noi azi am fost in parc in IOR, a fost foarte frumos, Bianca spre surprinderea noastra a stat si in carucior, dar a si mers cu noi de manuta. Cel mai mult in parc ii place la nisip, ar sta cu orele fara sa se plictiseasca, asa ca maine dimineata mergem dupa jucarii pentru nisip ca nu mai tine gluma.

Cata si [copil] Bianca-Mariaid="red">(2.11.2005)

Buna dimineata!!

Orlando e bine ,si-a revenit complet ,nu mai face kk ,e vioi ,papa ,deci am scapat ,sa vedem pentru cat timp ...,ca la noi vin una dupa alta ..

Eu cu tati am evadat ieri la munte ,de la 8:00 pina la 21:00 ,am lasat baiatul acasa pentruca mi-a fost frica sa nu-l ia din nou vreo raceala de la aerul tare .A fost tare frumos ,am vazut si zapada :) ,ne-am plimbat prin multe locuri ,au fost si finii cu noi ,au luat si bebicul de 2 luni jumate ,sint cam nebuni dar sper sa nu fi racit :) ,am pus si poze !

ORLANDO_ANDREAS

(9.12.2005) si MAMI MADA

Poze 18 martie2007

FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

neta! [|)][cafea]

Sa aveti o saptamana frumoasa fetelor!

Daca tot sunt treaza de la 5.45 cand a sunat trezirea, alexia urla de foame de o aude tot blocul [:D]

buluciid="red"> multa sanatate lui simon, sa se refaca repede iar voi sa aveti un drum bun si o noua casa in care sa te simti -acasa!

Cristina si eu o controlez noaptea, de cand am citit la tania si apoi cand mi-a facut febra intr-o noapte 39.5 si ea dormea linistita.

feliid="red">, iti multumesc pentru ajutor insa nu pot face o comanda asa mare.[pup]

meemsid="red">, asa de mult imi plac pozele tale, ti-am mai spus demult ca va arata frumosi si fericiti ..si micuta rianna e tare frumoasa si jucausa ma intrebam cum n-a daramat bambusul acela pus pe jos, tu esti o frumu [pup]

nokiid="red">, pup fetele frumoase si vesele.UN pupic de la lexi pentru sarah ca sa treaca cucuiul.Frumoase pozele, artista se face fii-ta.[:D]

andaid="red"> ce mai faci, ai reusit ceva cu jobul? ce face nic?

p.s. m-am apucat la ora 7 de scrierea mesajului si e aproape 9, cu fii-mea treaza nu pot sa fac nimic.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...