Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

febra f mare dupa vaccin hepatita A

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Baietelul meu a facut asa o reactie urata la vaccinul antirujeolic, a facut chiar o forma usoara de rujeola, sigur e o forma de lupta a organismului cu vaccinul.Sfatul meu e sa iei legatura urgent cu dr la care ati fost la vaccin si sa ii dai fetitei supozitor de paracetamol sau nurofen si sa ii faci impachetari in comprese cu apa la temperatura camerei, infasoara-i toracele intr-un prosopel udat si stors bine.Ii scade temp cel mai repede.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Distribuie pe alte site-uri

astia aici in America .nu dau sfaturi ca in Ro,e diferit,..insa o sa incerc.tb sa mergi s ate vada,acum duinica ,decat la Urgente.

ce ma fac,ca nu suporta nimic mai rece pea,decat o dezbrac,face frisoane,iar o imbrac si ii dau regulat antitermice.

Ce sa mai fac?

si eu am fost miercuri cu piticul meu la vaccin, i-am facut A si B si l-am intrebat si eu pe doctor daca face febra de la el, a zis ca in mod normal nu. si nu a facut. dar poate fiecare reactineaza diferit.

sa-i dai sa bea multe lichide la febra ca sa nu se deshidrateze, si asa cum a zis si silvi paracetamol sau nurofen sa-i scada febra.

sanatate, claudia

La noi functiona foarte bine daca puneam copilul in cada cu apa. Apa potrivita de baie, nu prea calda.

La al doilea copil nu are efect chestia asta, dar cel mare isi revine ca prin minune, in mai putin de un minut. Si am facut chestia asta si la trei noaptea, sau de cite ori a fost nevoie.

Dar miine sunati neaparat la medic!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...