Administrators desprecopii Publicat Martie 19, 2007 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2007 http://www.expres.ro/article.php?artid=296912 Semnalez asta pentru ca am o mare dragoste pentru Cuba si cultura cubaneza. Am facut Cuba de-a lungul si latul, cu masina, am dormit la localnici si m-a miscat fericirea simpla a cubanezilor. Probabil cand Fidel nu va mai fi, Cuba nu va mai fi cea de azi... nu neaparat mai fericita. Viva Cuba. [flo] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Ew! Si eu care am crezut ca i mort de ceva vreme... corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Un adevarat administrator de forum nu poate avea alt idol decat EL LIDER MAXIMO! asta-s eu -> [fuga] <- astia-s administratorii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Si asta e ceva bun sau ceva rau? (faptul ca se intoarce). Eu stiam ca asta a fost un mare dictator conunist si drept sa spun nu stiam sa fi plecat undeva. Era bun prieten a lui Ceasca. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 quote:Originally posted by Letitia1 Si asta e ceva bun sau ceva rau? (faptul ca se intoarce). Eu stiam ca asta a fost un mare dictator conunist si drept sa spun nu stiam sa fi plecat undeva. Era bun prieten a lui Ceasca. id="quote">id="quote"> Ba da, este plecat la mai tanarul sau discipol Chavez. Dar se va intoarce curand sa tina piept imperialistilor americani. Caci daca mai lipseste mult s-ar putea sa se deschida in curand primul McDonalds din Havana. [;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Dragostea pentru Cuba o pot intelege foarte bine, dar ce are Cuba cu un nenorocit de dictator care are multe crime la activ???? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MissParker Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Cine se teme de disparitia lui Fidel face poate inconstient o comparatie cu Romania, unde dupa caderea lui Ceausescu s-a dus naibii solidaritatea si "normalitatea" (care existau oricum doar in aparenta) si au inceput sa iasa in fata rechinii si lichelele... sau poate ca exista si teama - cum auzisem in 1990 - ca "vin capitalistii si ne fura fabricile" si se strica frumusete de peisaj "idilic"... Eu personal compar caderea comunismului cu o terapie buna: trebuie mai intai sa cureti ranile pentru a le putea pansa si vindeca, trebuie mai intai sa-ti mearga mai rau pentru ca apoi sa-ti mearga mai bine. Buba este ca unii raman incremeniti in acea stare de rau, unde doar isi plang de mila, uitand sa mai si iasa... Nu zic ca influenta capitalismului este in intregime buna, insa de aici si pana la a sustine un dictator paranoic e cale lunga... [flo] Feliciaid="purple">[9cer] Poze cu noi si vacantele noastre ************************************************ Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elisor Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Auzisem ca un "clarvazator" i-a prezis sfarsitul undeva prin aprilie-mai. Ramane de vazut. E timpul sa lase loc si altora, cei incremeniti in functii ajung precum cei ca el.id="purple">id="Comic Sans MS"> Eli cu Andreas (17.08.1998) [duel] Bianca (13.06.2005) id="purple"> id="Comic Sans MS"> foto 1, id="orange">id="Comic Sans MS">id="size1"> foto 2 id="red">id="size1">id="Comic Sans MS"> "Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE. Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE. Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Daca pleaca Fidel (pe lumea cealalta), vine frate'su - al doilea om in stat. Cica nu ar fi la fel de carismatic ca Fidel, dar s-ar putea sa-l iubeasca poporul, asa cum il iubeste pe Fidel. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_80 Postat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2007 Ba pe Fidel nu-l iubeste deloc poporul, la fel cum nu-l iubeam nici noi pe Ceausescu, tara aia e sub dictatura, n-au alta solutie. Si da, Fidel s-a retras o perioada din cauza unei boli de stomac, n-a mai fost vazut cateva luni si se credea ca a murit, reaparand intr-o emisiune radiofonica a bunului sau prieten Chavez. Pentru cei pasionati de media, e interesant de urmarit ce expunere isi creeaza omul asta si cu ce audiente ( daca sunt intr-adevar reale). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.