Witchie Publicat Martie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2007 A fost cineva la slujba de Inviere pe plaja? Stiu ca episcopia Tomisului are obiceiul sa organizeze slujba pe plaja, ma interesa daca ati fost si cum vi s-a parut. Multumesc. Anda, mama Irinei domnisoara Irina Am buba!... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Eu am fost acum cativa ani la Neptun! AM avut noroc de o vreme frumoasa, fara vant, am putut tine lumanarile aprinse. A fost bine organizata, mie mi-a placut! Singurul lucru pe care-l mentionez a fost aducerea luminii din altar. E mai crestineste sa vina cu lumina din altarul bisericii, de undeva din spate, decar sa se aprinda brusc pe plaja. A fost un pic spectaculos, dar a fost bine! Asta e pararea mea, de crestin! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamiCamelia Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 acum 2 ani de Paste am fost la Mangalia.. sau Mamaia.. nu mai stiu ca noi eram cazati la Neptun. Mi-a placut Invierea pe plaja. INEDIT pt cineva care nu-i constantean... te impresioneaza atatea lumini de-a lungul unei plaje. Valurile sunt in spatele altarului... cu putina imaginatie zici ca lumina iese din mare si inunda uscatul... insa, mare grija la vant... e un vant special seara pe plaja in luna aprilie... haine grosute, ceva pe cap, suport pt protejat lumina lumanarii pana la hotel sau.. acasa... depinde. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Postat Martie 24, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2007 Pastele asta a cazut devreme, va fi destul de frig pentru slujba pe plaja! Imi amintesc ca atunci era aproape de 1 MAi, e altceva, diferenta de 1 luna! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.