Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

China

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[:-)))][:-)))][:-)))]

Uite, scriu eu, ca sa intrerup putin monologul tau [:D]. Inainte de a-ti raspunde, te intreb ceva: tu te-ai uitat la "dansez pentru tine", nu-i asa? [:D]

Revenind la subiect: nu am auzit pana acum de o rezolvare cu brio si tare as dori sa aflu despre cazuri rezolvate cu succes. Mai nou, am auzit de ceva celule "sushe"!!!! Recunosc, habar nu am ce sunt si la ce folosesc. O sa incerc sa aflu.

PS Guestus, daca ai nevoie vreodata (Domane fereste, nu iti doresc asta), nu te sfii! Eu o sa cotizez sigur pentru tine.

Edit: am gasit ce e si cu celulele alea suse!!!

Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa zic, am vazut pe Discovery un documentar despre un medic rus care facea transplanturi cu celule stem (cum s-ar face si in China). Tipul a fost practic desfiintat de colegii de breasla din occident pe mai multe considerente, printre care si acela ca practica nu este fondata stiintific. Acum, din doua una: ori tipul este un sarlatan, ori este un vizionar.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Eu am o fetita in varsta de 5 ani, nascuta prematur, cu hemoragie cerebrala etc. Nu vreau sa intru in amanunte, oricum am scris despre ea in jurnal. Cand am auzit despre miracolul chinezesc, am inceput sa fac sapaturi, sa vad despre ce este vorba, in ideea de a merge acolo cu Daria - sa-i grabim recuperarea. Pot sa va spun ce am aflat: interventiile sunt experimentale, singurul lucru garantat (din punct de vedere al calitatii executiei) este recuperarea post-operatorie, care consta in kinetoterapie, masaj, fizioterapie, acupunctura si... nu mai stiu, tre' sa ma uit in hartii. Informatiile pe care le am, le-am obtinut chiar de la Beijing, de la spital, si, in plus, am discutat si cu o prietena, cercetator in domeniul geneticii, care lucreaza in Belgia; ea mi-a relatat intalnirea cu medicii chinezi (in cauza) - de la ultimul congres in domeniu. La discutiile neformale, din pauze, chinezii se laudau cu voluntarii - materia prima pentru experimente - care le vin din cateva tari europene (printre care si Romania) - si faceau haz ca respectivii voluntari le mai si platesc studiile...

In concluzie, treaba sta cam asa: da, in urma interventiilor chirurgicale experimentale din China se obtin rezultate, dar sunt infime, sunt mici imbunatatiri (puse - culmea! - pe seama sistemului intensiv de recuperare!); asta e si motivul pentru care respectivii pacienti sunt chemati inapoi, dupa cateva luni...

Of, sunt la servici si fac mai multe lucruri in paralel... De asta sunt si cam incoerenta... Scuze.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

si eu care credeam ca guestus vrea sa vorbim despre relatiile diplomatice ale Chinei cu cartelul drogurlor din coreea de Nord [:D]

la subiect, eu n-am auzit de nici un caz de reusita totala, ci cum zice Akella, de ameliorari ..daca ati auzit, scrieti va rog

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

In loc sa faci campanii de stringere a banilor pentru asa tratamente mai bine consumi 0.01 din suma si faci un reportaj complet despre aceste operatii...cu parerile avizate ale doctorilor din EU/Us...etc etc. Nu?

Cl...nu pot sa recunosc nimic..e ca si cum as zice ca urmaresc "daria iubirea mea" [:D]id="size1">

Akella, [flo]. Ii doresc, din tot sufletul, multa sanatate fetitei tale!

Ma intreb cati din cei care-si pun speranta in tratamentele miraculoase din China stiu ca sunt folositi pe post de cobai [xx(]. Macar daca ar fi avertizati: "totul e experimental, nici noi nu stim ce va iesi". Dar asa...

PS Guestus, daca ma iei cu Maria, Ioana, iubirea mea, etc, chiar ca ma pierzi pe drum [:D]. Da' cu dansul ce ai, ca face bine la silueta? [hot].id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...