Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sangerare nazala dupa operatie polipi

Recommended Posts

Dragi mamici care v-ati operat copiii de polipi, poate ne ajutati si pe noi cu o idee. Nepotica mea (3 ani si jumatate) a fost operata de polipi pe 8 martie. Toate bune si frumoase, si-a revenit minunat, numai ca ieri, in timp ce sa juca, a avut o hemoragie nazala (pe ambele nari) destul de puternica, dar care a incetat relativ repede. Acum ma suna cumnata ca iar i-a curs sange din nas, nu asa de mult, dar crede ca si-a bagat degetelul in nas. Ele au fost la control la o saptamana dupa operatie si li s-a spus ca totul este OK.

Oare sangerarea asta in ziua a 10-a, respectiv a 11-a de la operatie are oare vreo legatura cu operatia propriu-zisa sau e un incident izolat? Ele nu sunt din Bucuresti, la ele nu exista ORL-ist si dr. de familie habar n-are, iar ORL-ista din Bucuresti care a facut operatia nu raspunde la mobil. Oare are rost sa vina in Bucuresti sa o vada un doctor? Eu chiar nu stiu ce sa o sfatuiesc. Si micuta mea a fost operata de polipi, dar nu a avut nici o problema de genul asta dupa.

Multumim pentru orice sugestie,

Daniela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Depinde ce culoare are sangele. Daca este rosu aprins (sange proaspat) trebuie dusa la medic de urgenta, exista posibilitatea unei hemoragii. Daca sangele are culoare maronie n-ar trebui sa se alarmeze foarte tare, dar totusi sa incerce sa ajunga la un orl-ist.

In mod normal inteleg ca riscul de hemoragie se mentine cam o saptamana de la operatie.

Eu as zice sa vina totusi la un consult, chiar daca e greu pentru ei. E mai sigur asa.

Si eu recomand un consult la medicul ORL-ist care a operat-o. Oricum, trebuia sa mergeti cu copilul la consult si daca nu pierdea sange din nas.

Si fetita mea a fost operata de curand, pe 27 februarie, si dr ne-a spus ca pentru cea mai mica sangerare, sau firicel de sange, sa ii telefonam urgent. Nu a avut voie sa iasa din casa o saptamana si fara gradinita si efort inca una. In cea de a treia saptamana tot fara efort si fara orice joaca care i-ar fi putut provoca vreo hemoragie.

Si, apropo, daca te intereseaza, mi-a recomandat si niste vitamine ca sa se mai puna pe picioare dupa operatie.

Mihaela, mama Karlei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...