Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Uter fibromatos

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mamei mele i s-a spus de acest uter fibromatos cu mult timp in urma si nu a dat importanta - in cele din urma a ajuns la operatie si acum totul este ok.Acest fibrom este de fapt, dupa parerea mea, un tesut care se dezvolta pe peretii uterului, deci nu stiu cum ar putea sa o chiureteze. Trebuiesc facute niste investigatii in prealabil, nu stiu daca se procedeaza asa ca la o simpla constatare a unei sarcini nedorite. Mai bine sa se caute si la alti medici - doua pareri nu strica!

Oricum SANATATE multa si noroc

Emoise

Distribuie pe alte site-uri

Si eu detin fibrom uterin,depistat la eco acum mai bine de 3 ani in urma,cand eram insarcinata cu fetita mea.

Nu am dat importanta problemei,am luat-o ca pe o constatare si atat,iar doctorul nu mi-a spus nimic in plus,ca ar trebui sau nu sa ma operez sau de vreun tratament...nimic.

Din cate stiu eu,aceste fibroame uterine sunt ingrosarea peretelui uterului.Cauzele acestei ingrosari sunt destul de multe,printre care unul mai des mentonat este varsta inaintata a femeii(ceea ce nu-i o regula),numarul de sarcini,cat si numarul de avorturi la cerere...Aceasta ingrosare duce la reducerea elasticitatii uterului.La discutiile avute cu prietenele mele,majoritatea mi-au spus pe roamaneste ca una din cauze este si lipsa activitaii sexuale regulate...asa o fi!

Multa sanatate !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si

Ea e TOYO...

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...