Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cunoasteti un bun dr flebolog in Bucuresti??

Recommended Posts

Buna sera...sau Buna noapte celor ce au somn !

As avea nevoie de recomandarea unui dr flebolog foarte bun (adica competnt, si nu doar avid de bani) din Bucuresti!!

Zic nu avid de bani, caci toti pe care-i stiu au cabinete particulare unde se practica chirugie estetica, cu preturi prohibitive, desi problema varicelor e una de sanatate; cel putin in cazul meu.

Am fost la clinica din str. Washington pt intervente acum 1 an si rezultatul e nul.

Nu acuz doctorul, dar am ajuns la operatie in martie dupa programare in iunie 2005...pt ca la cabinetul lui particular imi cerea 600 euro (net)!

acum imi vine sa-l [box]...dar prefer sa ramin [cool]

numai la gindul ca dupa operatie, din prostia de a-i lasa cartea mea de vizita, ar fi avut tupeul sa-si ofere (prin bunavointa mea stupida, fireste) cadouri pt nevasta de 500 RON...din buzunarul meu...dar n-am dat curs comenzii de produse.

Evient ca nu mi-a recomandat nici un tatament dupa interventie, ci doar sa vin la cabinetul de stat ca sa prestez serviciul de client/vizitator (venit, vazut, vorbit, plecat, platit - zero rezultat, ca deh aici in Romania lucram in 2 sisteme - particular - super scump, dar cica eficient si de stat - super zero: culmea cu aceeasi doctori!)...tare ce m-am saturat de romanii astia...de specia celor ce cer fara sa dea nimic...da' evident ca si de cea a celor ce dau fara sa ceara (in care ma aflu si eu).

A i sa nu uit amanuntul cel mai dur: la clinica de stat doamnele in virsta (pensionare) au dat shpaga mai grasa decit mine..din dornta de a-si asigura tratamen corect...ins asunt sigura ca nici ele n-au avut parte de operatie in regula, ca dura aprox. 1 ora si saracele aveau niste venetare urite; scuzati-ma daca sunt acida, insa daca n-ai bni de privat, in Romania poti sa duc d...ului pe copca, ca degeaba pltesti bani la stat...

Cind apar pensiile private de sanatate ??

Stie careva ceva?

La noi la servici vom avea o informare de acest gen (ca sa se dumireasca sefii ce solutie sa aleaga, legal vorbind), insa de la informare pina la fapta...presupun ca tot omul patit ca pt servicii medicale private...vom plati suplimentar, nu vom reduce din ce dau acum la sanatate pt a plati la privat...

Dar a revin la ideile mele...Exista clinici/cabinete care au apaarte ce evalueaza existenta varicelor profunde ?

Adica varice interne (nu externe), vizibile la nivelul gambelor.

Cum se numeste aparatul care le detecteaza?

Presimt ca trebuie sa fac tratament pe termen lung caci genetic sunt predispusa din ambele tabere (si mama, si tata), iar problemele se agraveaza...

multzumesc celor ce ma ajuta cu sfaturi/recomandari !

numai bine,

july

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • 3 weeks later...

[:D]daca nu ma insel, julyjuly exact de el vorbea...

Draga julyjuly, cu alte nume nu cred ca te pot ajuta nici eu, si mama mea tot pe Washington s-a operat acum 3 ani, imediat dupa ce Angelescu s-a mutat la clinica particulara. Consultatia ne-a facut-o Angelescu (cam in dorul lelii, zic eu, mie nu mi-a zis nimic concret, decat ca o mostenesc pe mama, merci, asta stiam), apoi pe mama a operat-o un alt medic, dar nu ii mai stiu numele, invatacel al lui. Ea e multumita, oricum, e mai bine decat inainte, clar. De la consultatia lui Angelescu mie mi s-a agravat "treaba", mai ales cu sarcina... ma bate gandul sa vin in Romania sa ma operez si eu.

Subiectul ma intereseaza, daca mai aflu ceva te anunt.

Numai bine!

• 1 month later...
Si eu m-am operat la dr Angelescu acum o saptamana. Problema e ca dupa ce mi-am dat jos bandajele ieri n-am vazut nici o diferenta: aceleasi vase capitale sparte, aceleasi vene inflamate [V]. Mi-ar prinde bine opiniile cuiva care a trecut prin asta: cat de repede ar trebui sa se vada rezultatele operatiei? Eu speram ca se vad pe loc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...