loriangi Publicat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2007 Am cautat in arhiva si nu am gasit nimic in legatura cu acest subiect. Fetita mea de 2 ani si 7 luni dupa multe tratamente cu antibiotic ia scazut mult imunitatea si nici pofta de mancare nu prea mai are.Asistenta de la cresa ne-a recomandat(spunea ca asa este normal)ca in timpul tratamentelor cu antibiotic sa ii dam si vitamine din complexul B ca sa nu aiba probleme cu stomacelul si sa nu ii scada imunitatea.Voi stiti ceva de acest lucru,ori ati gasit pe undeva detalii? loriangi,mami de pitic Iarinutzu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorelaim Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Eu stiu ca iaurtul (natur - NU de fructe) ajuta f mult la refacerea florei intestinale. Poti de asemenea sa intrebi la farmacie de multi-vitamine speciale pt copilasi - sub forma de bombonele... Eu nu-i dau vitamine la micutza mea - dar recunosc ca nici nu a fost in colectivitate si nici antibiotice nu a luat... Parca vit B (6 si 12) sub forma naturala se gaseste in cereale, in nuci, in alune, in seminte, in polen si in miere. Multa sanatate, Lorelai "Daca dragoste nu e... nimic nu e..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamacangur Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Le gasesti din belsug in drojdia de bere.Aprox.5000 lei un cubulet proaspat.Maria noastra(11luni) o mananca asa, simpla; eu o mananc cu miere. Uite ceva informatii.Multa sanatate. http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=408&&idart=1412&&numecap=Forma%20maxim#259;&&cc=drojdia%20de%20bere http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=708&&idart=7118&&numecap=Medicina%20naturist#259;&&cc=drojdia%20de%20bere http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati! mamica fericita! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 loriangiid="red">, cand ii dau antibiotic fetitei mele ii dau si Biotics baby, care reface flora intestinala si creste imunitatea...cauta in google mai multe si ai sa vezi ca Biotics-ul este indispensabil la administrarea de antibiotice. De asemenea, i-am dat si Vitamina B complex, care intradevar i-a sporit pofta de mancare. Pupici la micut si sanatate multa ___________________ Printesa noastra,Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loriangi Postat Martie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 multumesc mult pentru informatii,o sa continuam tratamentul cu complexul de b iar daca va mai fi nevoie pe viitor am vazut ca drojdia de bere este foarte buna.cea din comert la cub este buna? loriangi,mami de pitic Iarinutzu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorelaim Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Atentie la drojdia de bere! Din cate stiu eu nu se da copiilor sub 3 ani! Nu stiu de ce - ca nu am studiat subuectul... dar chiar si in articolul din Formula As scrie: "La copii: administrarea de drojdie de bere este foarte importanta pentru stimularea proceselor de crestere (ajuta la consolidarea oaselor), pentru dezvoltarea psihica si mentala armonioasa. Mai ales copiii bolnaviciosi, anemici, cu o slaba capacitate de concentrare sau cu un grad ridicat de nervozitate ar trebui sa consume drojdie de bere. Doza pentru copiii intre 4 si 8 ani este, de regula, o treime din cea pentru adulti, iar pentru copiii intre 8 si 14 ani este o jumatate din doza pentru adulti. " "Daca dragoste nu e... nimic nu e..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamacangur Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Loriangi,eu ii dau mariutei cam 1/2 lingurita, de multe ori si mai putin, desi ea ar tot manca...Sincer n-am vazut reactii secundare!Nu pot spune ca i-am dat constant, de pe la 9 luni, ii dau cand mi-aduc aminte[:D],dar voi incerca sa fiu mai serioasa. Stiam de drojdie, dar o mamica de pe un forum strain mi-a spus ca se poate da si la bb. Cauta pe google "brewer's yeast" si vezi ce afli. Apoi faci cum crezi ca-i bine. http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati! mamica fericita! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomasa Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Si eu ii dau demult drojdie de bere. Ii si place si i-a si facut numai bine pana acum. Nu stiam de contraindicatii. E bogata in B-uri si este si un aliment "viu". mama de BAIAT [^] (9 ian. 2005) [gravi]11+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Ah, ce binevenit subiect! Eu i-am dat sirop complex B baietelului meu de 3 ani jumate, la indicatia pediatrei, pentru ca ii crapa rau de tot buzele, de-i curge singele I-am dat doar dimineata cate 5 ml, si totusi au aparut dupa vreo 2 zile de administrare fenomene ca: era foaaarte vioi (ca sa nu spun agitat), pofta de mincare la greu (el are oricum asa ceva, deci nu m ise parea iesit din comun, dar cel mai rau m-a intrigat ca dupa vreo 5-6 zile de administrare au inceput scaune moi. Ma intreb daca era doar o coincidenta sau chiar are si influente asupra digestivului? Deocamdata i-am suspendat tratamentul, de 2 zile, s-a repus pe picioare cu burtica si parca s-a mai calmat, il recunosc acum [;)] Ati intalnit asa ceva??? "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Dana mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green"> [foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Eu imi aduc aminte ca atunci cand eram bolnava in copilarie obligatoriu ,pe langa antibiotic se prescria Bcomplex,niste drajeuri galbene si vit c.din pacate dr din ziua de azi cam uita de beneficiile aduse de acestea. si eu ii dau de 5 zile vit care au si B-uri si ia crescut apetitul ,fara alte neplaceri. Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.