Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salate

lgireada

Recommended Posts

Cand ma duc prin billa vad tot soiul de salate gata preparate. Azi vreau sa fac si eu o salata din aia cu de toate. Am o varza acasa, ce ar mai putea adauga si asezona? Ca sa iasa o salata mare si buna [detectiv]

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by adi69

Salutmancam odata la Perseveranta,salata chef,cu varza alba,varza rosie,salata verde,morcov ras,cubulete cascaval,sunca,ou taiat sferturi si parca doua trei masline(nu mai sant sigura)Din cand in cand mai adaugau si putina ridiche rasa.Era foarte buna.Adriana si-atat...

id="quote">id="quote">Mmm, cam asta contine si cea de la MacDonald's, fara saata verde, si in plus ton!!! aa, si sosul acela al lor. buna, buna (am gustat-o duminica la sugestia unei prietene)!Gratiela, mamica strumfilor Maria [huta] si Stefan[foto]

Eu fac asa: (tu poti adauga si varza)

porumb, cascaval sau telemea, castraveti, rosii, ardei, masline, sunculita, uneori mai pun si ou fiert (taiate toate cubulete), si la sfarsit amestec cu chefir. Mie imi place ffff mult. Poti pune ce legume vrei tu langa chefir [:D]

Pofta buna!

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...