Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sampon colorant sau vopsea semipermanenta?

Recommended Posts

Buna,

Mi-am facut suvite blonde si nu prea imi plac ca sunt prea multe. Vreau sa revin la culoarea naturala, dar fara sa ma vopsesc cu vopsea. Ce ma puteti sfatui? Am folosit vopsea semipermanenta dar tine foarte putin si isi pierde din culoare treptat[baie][bang], oare cu sampon se coloreaza dupa fiecare spalare si deci ramane la fel mereu?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu te-as sfatui sa folosesti L'oreal Casting. Este o vopsea semi-permanenta, fara amoniac, acopera foarte bine firele albe (deci cred ca va functiona ok si la suvitele blonde) nu distruge parul, se mentine bine pana la 6-8 spalari si se "duce" uniform de pe par (daca alegi o culoare apropiata de nuanta ta naturala aproape ca nu se vor obseva radacinile).

Eu de 4 ani folosesc numai aceasta gama si sunt foarte multumita. Parul straluceste foarte frumos si nici nu-mi mai cade asa mult.

Nu vreau sa te dezinformez (eu nu am folosit niciodata) dar din cate am auzit samponul colorant poate "curge" din par, iti patezi gulerul de la camasi, perna si nu acopera chiar asa bine.

Multa bafta!

Merci fetelor pt sfaturi. Eu am folosit Loncolor trendy colors, dar deja la a 2a spalare se vad suvitele(oare nu sa fixat bine culoarea?),e drept ca am tinut doar 10 minute vopseaua pt a fi cat mai aproape de culoarea naturala.[alcool] Dupa colorare se foloseste ceva sampon special pt a nu se duce asa repede culoarea?

In cutia asta cu nuantator L'oreal Casting sunt mai multe plicuri sau e la tub?

quote:Originally posted by aaaaa

Merci fetelor pt sfaturi. Eu am folosit Loncolor trendy colors, dar deja la a 2a spalare se vad suvitele(oare nu sa fixat bine culoarea?),e drept ca am tinut doar 10 minute vopseaua pt a fi cat mai aproape de culoarea naturala.[alcool] Dupa colorare se foloseste ceva sampon special pt a nu se duce asa repede culoarea?In cutia asta cu nuantator L'oreal Casting sunt mai multe plicuri sau e la tub?

id="quote">id="quote"> nu-s plicurui ci la fel ca si vopseaua are 2 tuburi, mai bine zis sticluta cu nuantatorul si tubul cu crema.Pe langa mai are 2 pliculete de balsam care le fol dupa nuantare."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

In cutia de L'oreal ai o sticluta de nuantator (culoarea), una de oxidant (care trebuie amestecat cu nuanta) si un tub de balsam special care protejeaza si fixeaza culoarea. Balsamul se aplica dupa prima vopsire si dupa aceea din 2 in 2 saptamani.

Daca suvitele au fost decolorate e cam greu sa le poti acoperii numai cu sampon colorant.

Sfatul meu este sa nu te chinui singura acasa si sa mergi la un salon. Eventual dupa ce te hotarasti ce fel de vopsea vrei sa o duci tu de acasa. E mai sigur asa, mai economic (platesti numai manopera) si mai usor.

Mi-am luat vopse semipermanenta L'oreal Casting Creme Gloss aici scrie ca dureaza culoarea pana la 28 spalari[dus]. Oare sa fie asa? Daca amestec ambele substante si mai aramane dupa vopsire, o pot pastra pt data viitoare, sau amestec doar 1/2 din ele, pt ca mi se pare foarte mult pt parul meu care este mediu.[biz]

quote:Originally posted by NEM75

Mie imi spune coafeza ca orice aplici peste blond, cu timpul se deschide cateva tonuri...

id="quote">id="quote"> Asa este. Si eu am aceeasi problema suvite blonde peste par saten inchis si le-am separat de restul parului si vopsit cu vopsea semi-permanenta.Initial nu se mai vedeau decat o idee mai deschis(si aratau f. bine) dar dupa 5-6 spalari si-au pierdut culoarea si acum sunt aproape galbene din nou[xx(].

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...