clau2toma Publicat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2007 Mai fetelor ,tare ma bate gandul sa imi achizitionez o crema dinasta minune cu extract de melc .Si-a luat vreuna dintre voi o astfel de crema?Cum este ?Este chiar asa de buna cum se spune prin reclamele de la Teleshoping?Am o problema veche ,o acnee de la niste antibiotice care nu imi trece cu nimic si as incerca Celton ,sau mai este una pt acnee tot la Teleshoping care acum imi scapa cum se numeste.Voi ce spuneti ?Ati auzit de aceste creme ca si-ar face efectul?Le-ati incercat? In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carissma Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Si pe mine ma intereseaza aceste produse. De fapt as vrea sa-i comand mamei mele, de Pasti, crema antirid. Nici eu nu stiu ce sa cred! Ma duc si ma intorc cu gandul. Spotul de la tv este foarte convingator dar daca ar fi asa de bune cremele de ce si-ar mai face femeile lifting sau alte operatii chinuitoare de intinerire? Eu as vrea sa cred ca sunt eficiente dar nu prea am incredere in firmele astea care isi fac reclama asa asidua la tv. Mai mi-am comandat acum cativa ani o solutie pt albit dintii iar efectul a fost 0. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larissa_79 Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Eu mi-am luat Celtone prin decembrie. Am o forma usoara de acnee care nu trece nicicum si ten gras. Ce am constatat eu...mai crema e buna in sensul ca ea curata fata insa daca este cauza interna normal cu ca nu are cum sa dea rezultate pe termen lung. Oricum mie mi s-a parut cea mai buna din tot ce am incercat pana acum. E cam mic cutiuta...as vrea sa mai comand acum 2 ca una e prea putin. Bine nu face minuni...dar pielea are un alt aspect si mie mi-a lasat o impresie buna. Am Poze cu Alexia http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos Larisa si Alexia (13 iulie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Martie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Eu intern am luat cam de toate.Am facut detoxifieri peste detoxifieri si nimic Carissma si eu ca tine .Ma uit la reclama ,imi face acest produs cu ochiu si cand sa pun mana petel ceva ma da inapoi.Nu prea mai am incredere ./Asta e. Larissa_79 ,tu zici ca ai avut deja o astfel de crema si zici ca e ceva mai buna decat ce se gaseste pe piata,dar nu asa cum se face reclama.Acum nici nu mai stiu .Pana la urma cred ca o sa o achizitionez,dar cred ca mai astept catewva pareri daca mai sunt despre aceasta crema. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larissa_79 Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 clau, daca problema e din exterior o rezolva cred. Adica e mult mult mai buna decat ce e in comert iar eu am folosit multe chestii, Vichy printre altele. Nici un rezultat. Cu asta rezultatul e evident...dupa cateva aplicari....pielea arata cu totul si cu totul altfel. Eu ti-o recomand. Eu nici nu am fost foarte perseverenta, nu m-am dat de 2 ori pe zi....acum vreau sa imi i-au din nou. Iti dai seama ca nu arunc banii pe fereastra. Poze cu Alexia http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos Larisa si Alexia (13 iulie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Martie 21, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Pai daca tu zici ca e buna si ca mai vrei sa iti mai achizitionezi inca o data aceasta crema atunci o sa mi-o iau si eu .Am incercat si eu fel de fel de creme dar degeaba. In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.