Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu cerceii!

Recommended Posts

BUna! Am o problema: eu si fata mea ne-am facut gauri in urcehi cu pistolul acum o luna la o bijuterie din magazinul Sir. Toate bune si frumoase, insa dupa vreo trei saptamani a inceput sa ma doara o ureche. La inceput nu foarte tare, ma durea doar cand agatam cercelul fara sa vreau cu vreo bluza. Am facut prostia sa nu-mi scot cerceii, i-am mai tinut vreo cinci zile, pana cand s-a inrosit si s-a umflat lobul urechii[bang] Apoi i-am scos...si sa vedeti ce puroi se adunse acolo!![bang] I-am scos si fetitei cerceii tot in ziua aia, dar ea nu avea nimic.

Asta s-a intamplat acum trei zile si am amanat sa ne punem alti cercei. Cand ma apas pe locul unde au fost cerceii, simt o umflatura mica si tare acolo, dar nu ma mai doare. La fata mea e ok, nu are nimic.

Acum vreau sa va intreb: de ce oare am facut puroi? Oare nu a lucrat steril tipa aia?[bang] (totusi, puroiul a inceput sa se adune dupa vreo 3 saptamani) Poate din cauza ca tipa mi-a zis sa scot cerceii dupa 2-3 saptamani si eu i-am tinut aproape o luna? E ok sa-mi pun acum alti cercei (si eu, si fata mea), daca mai am inca umflatura aia tare in ureche? (nu doare) Oare nu se inchid gaurile daca mai astept cateva zile?

Uff, sunt stresata rau![bang] Oare are legatura cu faptul ca eu au lobul urechii mai gras, ca sa zic asa?

Uff, bine ca fata nu are nimic.

Inca ceva: am o prietena care nu poate suporta deloc cercei, chiar daca sunt de aur. Cum ii pune, in cateva zile face puroi. Oare sunt persoane care nu pot suporta cercei?

Va rog sa ma sfatuiti in vreun fel, ca-s tare speriata! Ma tot gandesc ca tipa aia n-a lucrat steril![bang]

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Emma-Andreea, minunea mea....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am deschis un subiect asemanator "cercei de aur care infecteaza" si fetele mi-au dat o multime de sfaturi utile. Sa-ti zic ce am facut eu. I-am lasat in ureche...bineinteles ca mi-au facut infectie si asa, cu ei in ureche m-am dat cu creme (am de la copii niste creme cu antibiotic, una cu gentamicina...etc) si intr-o sapt am scapat de probleme. Dar nu i-am mai dat jos chiar daca ma manca, ma durea... Masochista, nu?! [:D] Si la mine nu e ca de-abia imi facusem gauri ci pur si simplu, la 32 de ani, indiferent de cercel faceam infectie...[alcool]

Claudiaid="size2">

POZE MARA SI MATEI

POZE PARINTI

Din ce metal sunt cerceii tai? Ca daca nu sunt din metal pur, ci au in compozitie si alte metale (vezi nichel), corpul reactioneaza: cum ai patit tu, sau cum patesc eu: fac alergie, ma inrosesc si ma mananca pielea. Foarte rar gasesc cercei la care sa nu reactionez. Si de cateva ori am trait si experienta ta.

Si nu fi impacientata. Se vindeca locul! [pup]

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

pisi ella, la mine tin doar cerceii de aur si atunci trebuie sa-i scot periodic; tot puroiul este de la reactia urechii la cercel, au am avut probleme de acest gen ,era sa ma trezesc fara ureche, asa infectie am facut de la niste cercei care nu erau din aur; lasa urechea libera, curata cu apa oxigenata si da-i cu crema galbenele; cateva zile faca cercei nu se inchide orificiul;umflatura va dispare cu timpul, asa este si la mine cand tin urechile fara cercei mult timp si pe urma le pun mai fortat;

anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006)id="red">

varsta bbid="red">

Alessia la motul Biancai

piersicutele la o mica intalnire

Va multumesc mult, fetelor, m-ati linistit! [flo]

Cerceii nu sunt de aur, sunt cercei din aia sterili, tip surub, care se tin provizoriu in ureche. Mi-am facut gauri cu pistolul (pana la varsta asta, la 31 de ani[alcool][:D], n-am avut gauri) si cerceii sunt din aceia speciali, care se baga in ureche prin impuscare.

A vrut fie-mea (4 ani) cercei, si i-am pus si ei, si mie...ca altfel nici nu-mi puneam[:D] Nu am suferit ca n-am avut cercei...dar am zis sa-mi fac, daca tot ii fac Emmei...de, sa vad si eu cum e sa ai cercei![:D]

DEci voi spuneti sa mai stau cateva zile...O sa mai stau. Dar oare Emmei pot sa-i pun? Ea nu a avut nici o reactie de genul asta.

A propos de unguente...am uitat sa precizez ceva. Am mai avut ceva dureri si la inceput, in primele doua saptamani si m-am dat cu Baneocin pudra, asa , cu cercelul in ureche. Am incercat sa-l misc putin, desi era strans lipit de ureche, ca sa intre pudra acolo. Cateva zile nu ma mai durea...apoi iar ma durea. M-am tot dat de cateva ori cu Baneocin, dar nu cred ca ajungea mare lucru acolo, ca cercelul tip surub stiti si voi cum e...

O sa-mi cumpar cercei de aur sa vedem cum va fi...dupa ce dispare umflatura.

Si eu am patit ceva de genul asta cu ceva cercei care nu erau dn metal pretios (erau din ceva... nu stiu din ce... inoxidabil) si la un moment dat (mentionez ca ma purtasem cerceii respectivi) una dintre urechi a inceput sa se inflameze...

Am scos cerceii imadiat si am spalat (ma durea si ma ustura si im supura gaura urechii) cu apa caldutza dupa care am dat cu Aloe First si lotiune asta a calmat urechia si a doua zi era ok si am putut purta cercei...

cerceii respectivi i-ma sterilizat inainte sa ii mai port si nu am mai avut probleme.

ceea ce nu inteleg este dince motive apar aceste reactii alergice la produse pe care le-am mai folosit?

sper sa va fie de folos

miha

Diagnostic clar: ai facut alergie la materialul din care sunt confectionati cerceii.

Eu una nu pot sa port decat cercei din aur; de la restul mi se umfla lobul urechii, fac puroi si mi se imflameaza ganglionii cervicali.

Sa nu-ti mai incerci norocul decat cu cercei din aur.

Eu cred ca daca nu mai e puroi si daca nu te mai doare poti incerca sa-ti pui cercei din aur.

Succes.

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [harp] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Va multumesc inca o data! [flo]

Maine mergem prin oras in cautare de cercei de aur [:D] si pentru mine, si pentru Emma.

Auziti? Dar oare intra greu cercelul? Trebuie sa insist? Doare? Ma gandesc la Emma...ca ma tot intreaba daca o doare cand ii bag cercelul cel nou[bang][:D] Eu zic ca nu doare...dar cand ma uit ca gaurica e cat un punct mic mic...de-abia o vezi..hm! Oare o sa reusesc sa i-l bag?

Cerceii ceilalti, cei sterili, i-am scos acum 3 zile.

Habar nu am cum sa bag un cercel in ureche[bang] Ce sa fac...daca pana acum o luna n-am avut niciodata cercei?![bang]

Stai linistita ca nu e mare inginerie sa bagi un cercel in ureche, cel mai greu e sa faci singura operatiunea pentru tine, eventual fara oglinda. Daca sunt cercei care se inchid in fata ii bagi prin spate si daca se inchid in spate prin fata. Logic, nu?

Dezinfecteaza inainte si lobul urechii si cercelul cu alcool sanitar.

Se pare ca pricina durerii tale se afla in faptul ca nu ai respectat cele 3 saptamani dupa care trebuia sa ii dai jos. Noroc ca cea mica nu are nimic, ca greu o mai convingeai sa ii pui cercei in urechi.

Alergia la aur cred ca este rara si probabil alergia e de fapt la metalul din aliajul cu aur, nu la aurul in sine. Daca nu gasesti cercei in timp util eu zic sa imprumuti. Multa lume are macar o pereche de "bobite".

Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma">

quote:Originally posted by Clover

Stai linistita ca nu e mare inginerie sa bagi un cercel in ureche, cel mai greu e sa faci singura operatiunea pentru tine, eventual fara oglinda. Daca sunt cercei care se inchid in fata ii bagi prin spate si daca se inchid in spate prin fata. Logic, nu? Dezinfecteaza inainte si lobul urechii si cercelul cu alcool sanitar.Se pare ca pricina durerii tale se afla in faptul ca nu ai respectat cele 3 saptamani dupa care trebuia sa ii dai jos. Noroc ca cea mica nu are nimic, ca greu o mai convingeai sa ii pui cercei in urechi.Alergia la aur cred ca este rara si probabil alergia e de fapt la metalul din aliajul cu aur, nu la aurul in sine. Daca nu gasesti cercei in timp util eu zic sa imprumuti. Multa lume are macar o pereche de "bobite".Keep the promises you make to yourself.

id="green">id="Tahoma">
id="quote">id="quote">[:D] Nu pe unde-i bag (prin fata sau prin spate) e problema! Ma gandeam daca intra usor si fara durere prin gaurica aia...O sa-i bag cat se poate de usor. De fapt am o pereche de cercei pentru Emma, cadou de la nasha, dar nu-mi prea plac[alcool][:D] Cred ca o sa i-i pun totusi, pana cumpar altii, ca sa nu se inchida gaura.Pentru mine nu am de aur...Am doar unii de argint si vreo cateva tinichele cumparate in set cu niste coliere. Nu risc sa-mi pun.Tu crezi ca are vreo legatura cu faptul ca i-a tinut 4 saptamani in urechi, si nu 3? Nu stiu...Am o prietena care i-a tinut doua luni si n-a avut nimic. M-am gandit ca nu are legatura...ca nu se intampla nimic, de-aia i-am tinut mai mult.[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiEmma-Andreea, minunea mea....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054Povestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...