mami.natalia Publicat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2007 Buna tuturor, As vrea sa va intreb ce spermicid bun (ati) folosit(i). Vreau sa folosesc impreuna cu prezervativul un spermicid bun. Nu am incredere numai in prezervativ, si cel de calitate f buna DURE X da rateuri. Am gasit in discutiile trecute detalii despre Comtracept - M. Un spermicid sub forma de ovule. Mi-ar fi mai usor de folosit unul sub forma de gel(si cu actiune de lucrifiere). Astept raspunsurile voastre. O mamica[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Cum adica sa dea rateuri prezervativul ....???? ca la mine nu s-a intamplat niciodata si......tare as mai vrea sa dea un rateu mic ca mai vreau un bbu iar sotu' nu si nu :-(((( Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Pharmatex ovule Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami.natalia Postat Martie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Acum ma documentez despre Pharmatex! Marilena12 bafta la rateuri! si daca vrei si vrei poti sa il fentezi oleaca cu un ac mic direct prin ambalaj....(ups! exact in perioada ta fertila) Noi sa obtinem ce vrem! Multumesc pentru indiciu! O mamica[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Pharmatex e acelasi lucru cu Contracept M. Din experienta iti spun ca sunt mai usor de utilizat Pharmatexurile desi sunt duble la pret. Celelalte sunt mai 'scarboase' sa zic asa. Si Durex nu da rateuri daca-l folosesti cum trebuie. ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana_28 Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Hai sa va zic eu de Pharmatex si Contracept M...... M-a intrebat un medic ginecolog cu ce ma protejez. Cand i-am spus de cele 2 mi- spus:"AAAA.......pai alea sunt apa de ploaie" Foloseste contraceptive. Eu m-am protejat un an si ceva cu contracept M si Pharmatex. Totuk a fost ok pana intr-o luna..........cand s-a intamplat intamplarea........ Asa ca......sunt .....si nu sunt bune O zi buna Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici Calinut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latrishia Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Din cate stiu eu spermicidele sunt bune in cazul coitului intrerupt...deci, apa de ploaie. Te protejeaza de cantitatile mici de spermatozoizi din secretiile penisului din timpul actului sexual, cand vine batalionul nu mai au nici o sansa sa i distruga Lori&Luanna(5.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama_lui_alex Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 Stiu ca sunt off topic..nu ma bateti dar mi-am amintit de o metoda "contraceptiva"..folosita inainte de '89 (imi spunea soacra-mea ca functiona cica tare bine ca "spermicid" empiric)..Se folosea un algocalmin (parca) pastila..inainte de .... Chiar au ei o vorba, la ei in neam.."cutarica e facut cand a ramas ma-sa fara algocalmin si a pus un piramidon..." EI? Noroc ca nu se mai fabrica piramidonul in zilele noastre:)) Nu sunt chiar off topic..ca tot despre spermicid am vorbit, nu?! [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 quote:Originally posted by latrishiaDin cate stiu eu spermicidele sunt bune in cazul coitului intrerupt...deci, apa de ploaie. Te protejeaza de cantitatile mici de spermatozoizi din secretiile penisului din timpul actului sexual, cand vine batalionul nu mai au nici o sansa sa i distruga [:D]Lori&Luanna(5.11.2005)id="quote">id="quote">[:D]Nu mai semana panica!Peliculele contraceptive chinezesti sint eficiente si au niste preturi modice.Voi credeti ca ar risca chinezii, care sint cita frunza si iarba ,sa produca ceva care e ineficient?Atunci am avea aceasta conversatie in chineza,deja![:D]dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Martie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2007 quote:Originally posted by mami.nataliaAcum ma documentez despre Pharmatex!Marilena12 bafta la rateuri! si daca vrei si vrei poti sa il fentezi oleaca cu un ac mic direct prin ambalaj....(ups! exact in perioada ta fertila) Noi sa obtinem ce vrem!Multumesc pentru indiciu!O mamica[flo]id="quote">id="quote">Draga mea, m-ai confundat, eu am bebe de un an si nu folosesc vreun fel de contraceptie, daca se intampla un nou bebe, il pup si-l bag in traista, stii cum se spune. [;)]Geniest era cu rateurile. Ea isi doreste bebelush si nu vrea sotul. Al meu ar vrea inca vreo 5, dar nu prea are cu cine sa-i faca, pt ca eu am cezariana si nu voi putea atinge asemenea standarde.[pup]Despre Pharmatex, doctorita mea care este super buna, mi-a zis ca este singurul contraceptiv local care a multumit pe toata lumea care l-a folosit, evident, ma refer la pacientele ei, nici una nu a ramas insarcinata folosind IN MOD CORECT pharmatex.MARILENA SI ANNA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.