Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Andra_

Recommended Posts

Buna fetele,

m-am gindit sa fac putina ordine in lista noastra, va rog pe cele carora nu le-am trecut sau le-am gresit datele de nastere ale copiilor sa ma trageti de mineca, sper ca e totul ok.

Aveti continuarea de aici

Fetelor, am ajuns la partea 80...wow...mai avem putin si serbam 4 ani, sper ca macar atunci sa reusim sa facem o petrecere mare cu toata lumea, oare ar trebui sa incepem sa ne pregatim de-acum, sa fim sigure ca toate lumea poate veni [:D]?!

Nici nu sintem multi, doar astia:

02 iunie Selina id="red">si mami AdynaB

07 iunie Vanessa id="red">si mami Renisor

10 iunie David id="blue">si mami Amarantina + Irena id="red">(10 septembrie 2006)

13 iunie Denisa id="red">si mami Calina73 + fetita???

13 iunie Vlad id="blue">si mami Martta + Alexia Maria id="red">(8 august 2006)

13 iunie Tudor Mihai id="blue">si mami Anamaria + Bogdan id="blue">(4 iulie 2000)

14 iunie Ruth id="red">si mami Lya + Eric Marcus id="blue">(2 iulie 2006)

14 iunie Alex Victor id="blue">si mami Marox + Julia id="red">(29 martie 2005)

16 iunie Daniel id="blue">si mami Doinna + Zoe Nicoleid="red">

18 iunie Flaviu id="blue">si mami Pojogam

22 iunie Marius Cristianid="blue"> si mami Romana + Alin id="blue">(25 iunie 2004) & Maria id="red">(21 septembrie 2005)

24 iunie Andi Tudor id="blue">si mami Bobi

25 iunie Luca id="blue">si mami Andra + Fred id="blue">(7 mai 2007)

27 iunie Maria id="red">si mami Adi

27 iunie Stefania id="red">si mami Kehleyr + Sofia id="red">(17 iunie 2006)

02 iulie Maria id="red">si mami Cornelia + Stefan id="blue">(4 mai 2005)

04 iulie Matei Andrei id="blue">si mami Romana_74 + Luca id="blue">(28 august 2005)

05 iulie Matei id="blue">si mami Madishor + Anaid="red"> (25 august 2000)

07 iulie Maya Alexiaid="red"> si mami Carmenutza

08 iulie David id="blue">si mami Bibi + Ianis id="blue">(14 august 2006)

08 iulie Tudor Stefan id="blue">si mami Crisotexa + Rares Cristian id="blue">(24 decembrie 2006)

08 iulie Teodora id="red">si mami Nicol74

10 iulie Alexandra id="red">si mami Amik

13 iulie Stefan id="blue">si mami [gravi] Cgaby

18 iulie Taisia Elianaid="red"> si mami Gio + Eva Victoria id="red">(23 ianuarie 2007)

19 iulie Razvan Petru id="blue">si mami Magdone

19 iulie Calin id="blue">si mami Maadi

21 iulie Alexandra Mariaid="red"> si mami Alinuta + Anna Issabel id="red">(7 mai 2007)

21 iulie Alex id="blue">si mami [gravi] nma cu [fetita]

24 iulie Jasmina id="red">si mami Adinag

25 iulie Emma Mariaid="red"> si mami Claudya

28 iulie Tiberiu id="blue">si mami Bychi + Theodor Matei id="blue">(1 octombrie 2006)

28 iulie Maria Ianina id="red">si mami Madic

29 iulie Mara id="red">si mami Ama (Pufulet) + Sofiaid="red"> (12 august 2005)

29 iulie Maria Catalina id="red">si mami Ioana Sora

30 iulie Irina id="red">si mami Aditzu

31 iulie Alexandru Eduardid="blue"> si mami Magda

pup u,

Andra (AMR 8)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Andra: Eu folosesc biberoane Avent. Nu stiu daca or fi cele mai bune, pe la mamicile de anul trecut erau foarte la moda asa ca atunci cand a fost cazul sa cumpar un model, mi-am amintit de astea. Au o forma foarte placuta de tinut in mana, un pic concave la mijloc, au tot felul de modele de tetine, sunt englezesti.

Cat despre scaune m-am uitat deja pe site-urile virtuale si am intrebat si in magazine si nu am gasit, de asta am zis ca poate stiti voi.

Fetelor, se pare ca vine primavara si pe aici, cica de maine, oricum in magazine se vand deja numai costume de baie si slapi, nu conteaza ca afara sunt totusi 1 - 2 grade, ma plimbam asa cu Razvan sapt. trecuta prin mall si ma gandeam sa-i iau asa o caciulita f subtire, de unde?!?!?!? numai sepci si palarii de soare [:D] ca doar vine primavara nu? haha

Hai sa va mai zic niste faze haioase, apropo de greutatea copiilor aici (ca e mare problema multi sunt deja obezi la 10 ani!!) dar tine foarte mult de mentalitatea oamenilor, ei nu stiu sa manance sanatos si deci cine sa-i invete si pe copii. Asaaa deci cand un copil la 14 ani are deja 70 kg nu se zice ca e gras sau obez, se zica ca e "big boy"!!!! sau fata unei colege de-ale mele are 13 ani si deja aproape 60 kile dar nu e grasaa, nuuu e "she is built" adica bine facuta! haha dar ce sa le zici, asta e, oricum acum se face mare tam-tam cu mancarea, baga tot felul de reclame cum sa mananci sanatos, e de bine [:D] adica se merge inspre bine.

Aa si inca o chestie, tot ce e european aici e de "fitze" cum ar veni [:D] care mai de care magazin incearca sa bage si el un stand ceva "European style" si la ochelari am vazut chestia asta cand si-a schimbat Gabi ramele, daca nu si-a luat european style n-a facut nimic [:D]

va pup si va mai tin la curent:)

Magdone si Razvan (19.07.2003)

"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

salutare fetelor.

magdone nu stiam ca sunt asa bine facuti copilasii pe acolo. eu cred ca asi dispera sa am o fetita "she is built". la noi in familie toti suntem mai slabuti. bine ca am ramas in tara caci multi ani m-a batut si pe mine gandul sa plecam in canada.

la noi inca nu au aparut costumele de baie desi ieri au fost 21 de grade, dar mai vezi oameni pe strada in slapi.

Kehleyr imi pare rau, dar nu te pot ajuta cu scaunul de masina. Distractie placuta in delta. eu de cativa ani imi doresc sa ajung acolo, dar mereu intervine ceva. te astept cu poze multe, multe.

noi se pare ca anul acesta nu vom avea o vacanta. sotul lucreaza mult, iar eu singura cu alex nu ma risc mai ales ca inca imi mai este rau de la sarcina. poate vom ajunge la socrii de sarbatori si vom sta cateva zile. asi fi vrut sa merg cu alex la praid, dar poate il trimit cu dadaca si o cumnata cu nepotica.

marta eu inca nu i-am dat lui alex sa faca labirint, dar nu cred ca ar avea rabdare. i-am luat o carte puzzle cu autocolante unde trebuie sa lipeasca desenul care lipseste. dupa un joc nu mai este atent.

discutie intre tata si fiu:

-alex aduna jucariile te rog.

-nu imi mai trebuie asa ca poti sa le aduni tu si sa le pui bine pt bebelus

-deci tie nu iti pasa de bebelus si nu vrei sa-i aduni jucariile?

-ba imi pasa, imi pasa ... plange si incepe sa faca curat.

pe mine m-a impresionat. abia asteapta bb-ul.

hai ca m-am laudat destul. va pup pe toate

[gravi]18+ [fetita] [copil]21.07.2003

Salutare doamnelor,

la noi primavara este de cateva ori pe zi - acum nu se mai schimba vremea o data la cateva zile se schimba o data la cateva ore, asa ca trecem cu nonsalanta de la +18 la -2 grade si inapoi in cateva ore. Ana cara pantalonii de schi in rucsac, cand se duce la scoala.

Si apropo de scoala, am fost la consultatie (ca aici nu se fac sedinte cu toti parintii, numai consultatii 1-1) la scoala la Ana si cica "ar trebui sa accepte ca si alti copii ar putea avea idei bune". Acelasi lucru si la Matei la gradinita (copiii trebuie sa se joace cu ce zice el), deci se pare ca s-a varsat butoiul cu personalitate la noi in casa. Toata lumea are dreptate intotdeauna.

Magda, la noi nu sunt multi copii obezi si nici adulti nu sunt foarte multi (dar si aia care sunt sunt imensi) desi de mancare sanatoasa nu au auzit. Cred ca e din pricina ca sunt destul de sportivi, mai toti copiii merg la hockey (90%), fotbal sau altceva.

De obicei copii de varsta alor nostrii stiu deja sa patineze si sa schieze, dar eu recunosc ca astept pana la anul.

Mateiul a scapat de streptococ, dar s-a dovedit ca si restul familiei il luase asa ca indopam la antibiotice - tocmai acum cand aveam o saptamana numai petreceri.

Andra, boom-ul economic de care vorbeam e local - Alberta (provincia in care stam) sta pe o gramada de petrol si inca una si mai mare de gaze. Gramada de petrol e sub forma de nisipuri petrolifere care devin rentabile cand pretul benzinei e mare - asa ca suntem unii din putinii oameni din lume care se bucura cand benzina e scumpa. De vreo trei ani au devenit rentabile si se angajeaza zeci de mii de muncitori, si cum oamenii astia trebuie sa manance, vin cu neveste etc, creste economia in toate domeniile. Somajul a ajuns pe la 3 la suta si acum am ocazia sa inteleg pe propria piele relatia dintre somaj si inflatie (pe care nu o pricepeam la scoala) - salariile cresc si toate preturile cresc inca si mai si. Calgary crestea anul trecut (anul asta n-am vazut statistici) cu aproape 100 de locuitori pe zi.

pe curand,

madishor

http://restartincanada.blogspot.com/

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Si la noi e primavara cu nabadai...Daca saptamina trecuta ajunsesem la 15°C, magnoliile inflorisera si incepusem sa string hainele groase, ieri a dat ninsoarea!!! Nu atit cit sa se depuna, ci suficient ca sa ne consolam ca n-am vazut zapada in iarna asta.

Madishor, interesant ce povestesti.Io credeam ca s-au dus cu totul rezervele exploatabile de petrol, ma rog cu exceptia tarilor arabe, Venezualea, Rusia. Mi se pare destul de greu de administrat un oras care creste cu 100 loc/zi. Citeam intr-o revista de aici ca in Québec, românii sint pe locul 5, ca numar de emigranti, dupa China, Franta, Algeria si Maroc. Si am mai auzit ca in Canada se iese la pensie la 55 ani. Asa este? Cind ma gindesc ca in Franta se vrea sa se mareasca virsta de pensionare, de la 60 la 62 ani si ni se dau exemlu nemtii, cica acolo se iese la 65 ani...

Voiam sa va intreb ceva: copiii vostri au un prieten preferat de sex opus? Alex ne innebuneste cu Lizou, e o fetita pe care o stie de la doica, s-a nimerit sa fie in aceeasi clasa. Tot timpul ne spune ca trebuie sa-i povesteasca lui Lizou...ca a fost la teatru, ca i-am luat o carte, ca s-a jucat cu verisorul lui...trebuie sa-i dea raportul la tot ce i se intimpla. Chestia care pe mine ma amuza e ca Lizou fiind mai mare cu un an si cu un cap decit el nu-l prea baga-n seama. I-am vazut o data impreuna, Alex se strofoca sa-i povesteasca nu stiu ce si miss se uita in alta parte [hot]...Deh, sa speram ca o sa se schimbe pin'la majorat!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Buna seara(la mine),Buna dimineatza(la voi)!

Cam mult mi-a luat sa reapar,desi sunt de multisor acasa.Am stat in spital de luni pana vineri si pe cuvant va spun ca m-am simtit ca intr-un concediu.Nu m-am dat jos din pat decat pt. strictul necesar si ca sa va scriu voua,in rest am fost servita la pat cu meniul pe care eu mi-l alegeam in prealabil,m-am uitat la televizor,am citit si am dormit.Mi-au dat drumul abia cand au fost siguri ca mi s-a stabilizat calciul si bine au facut.M-am simtit ca o curca beata cateva zile dupa ce am iesit din spital si cand ma puneam in pat ma lipeam automat acolo.Dar mi-am revenit din "anestezie" si la momentul asta ma simt ca si cum nici n-am avut vreo operatie.Deocamdata nu fac nici o diferenta ca in locul tiroidei iau pastiluta "minune".Taietura in sine are 7 cm. (pe masuratelea) si arata neasteptat de bine...chiar medicii au spus cand mi s-a scos pansamentul si atele.In curand nici n-o sa se mai observe...dar asta chiar nu-mi pasa.Important e sa fiu eu bine.Si va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine .

Emma s-a comportat super acasa cu tati,iar dupa ce am venit si a vazut ca "am buba",are grija sa nu ma loveasca si ma mangaie usor in locul cu pricina.

Maine o sa o duc la gimnastica.Avem o ora free si daca ne place o putem inscrie.Am fost si am vazut sala cu aparatele.E asa de haios ca au si aparate in miniatura,pentru cei mici:barna,paralele...etc.Sesiunea de balet s-a terminat si vreau sa vad cum ii place si la gimnastica,sa vad ce i se potriveste mai bine,ce ii place mai mult.Inotul il incepem pe 31 martie si cu asta e clar ca n-avem timp sa ne plictisim.

In alta ordine de idei,nu-i frumos din partea mea,dar sa stiti ca Magdone va minte.....azi au fost -10 grade,nu 1,2...in fine,ea e din fire o optimista[;)](sorry,Magda,desi tu vorbeai in general,stiu,io-s suparata pe vreme,nu pe tine,ok?).Si desi astia spun ca maine vor fi 15 grade plus(apropos de ceea ce vorbea madishor),eu nu mai cred ca vine primavara anul asta si-ntradevar va veni direct vara,dar numai prin iulie asa[^].Pana atunci ,Magda tine caciula aia de iarna pe-aproape.

Va imbratisez cu drag si poate apuc sa pun niste poze mai recente.

Gabynu stiu daca ai aparut din nou ,insa din cititul meu pe diagonala am prins vestea minunata.Felicitari si sarcina usoara!!!

Andra,chiar e fainuta listutza.Multumim.

Claudia si Emma

Mama, ce ma bucur ca s-a mai "incalzit" si discutia noastra, nu doar vremea (care by the way vaz ca ne pregateste ploile de primavara)!!!

Claudya - bine ca esti bine, acum sa ne povestesti mai des ce mai faceti. Vroiam sa te intreb cum s-a descurcat tati cu Emma acasa, ca stiam ca ea statea numai cu tine si aveati ceva probleme cu adormitul - s-a rezolvat?

Magdone - cum mai slapi la 1-2 grade?!? [bang] eu as innebuni clar in Canada, nu ca m-ar bate vreun gind sa plec, poate daca m-ar obliga cumva cineva [:D]. Pe mine si pseudo-iarna de anul asta m-a demoralizat (acum poate fi si de la sarcina, nu bag mina-n foc), dar sincer ma tot gindesc, si probabil peste inca 10 ani o voi face si mai serios, sa emigrez intr-o tara mai calda; tata tot cocheteaza cu ideea de a cumpara o casuta in Grecia undeva prin sud, unde sa migreze toamna...probabil ar trebui sa-l incurajez in acest sens sa-mi pregatesc drumul [:D] Cit despre hainele europene...banui ca esti the most trendy person la cite ai (by the way, stiu ca Romania e in Europa, don't they?)

Madishor - deci va streptococirati tot familionul, las ca trece. Daca Matei e asa voluntar, eu zic musai sa-l dai si pe el la hochei, ca sa-i oferi inca un argument "solid" la nevoie in vreo disputa [:D]. La Ana nici nu ma indoiam ca ar sta altminteri lucrurile...

Asta cu boom-ul economic e interesanta, bag de seama ca e cumva ca la noi, doar ca la noi el nu se bazeaza pe nimic, da'n rest: preturile cresc, salariile cresc, forta de munca - ioc.

Marox - Luca are o prietena fr. buna de sex opus, Ioana, care de fapt e cam singura pe care o accepta cu titulatura de "prietena", restul fiind rude, colege de gradi, copii ai prietenilor nostri etc. Si intr-adevar e copilul cu care se intelege cel mai bine, de cite ori se joaca impreuna se inteleg, e drept ca ea e mai mica cu 8 luni decit el si a fost o prezenta constanta in viata lui inca de la nastere, am fost in concedii impreuna, se vad constant.

Dana, Gio - mersic de info cu biberoanele, cu gitul larg vreau si eu sa iau, dar nu stiam ce brand, probabil ma mai orientez si la tirg in functie de pret, oricum chicco, avent, nuk si b-free aveam pe short-list. Dana - o sa intreb despre scaun si la tirg, te anunt ce aflu.

Fetelor, asa m-am puturosit de cind tot stau si zac pe-acasa, nu stiu cum ma voi descurca cu bb mic dupa atita vacanta, aiba ma misc sa fac ceva simplu prin casa, imi ia 2 zile sa ma urnesc sa-mi spal parul, iar cel mai epuizant lucru pe care il fac e sa ma dau cu crema pe tot corpul dupa dus ... va jur, sint lac de transpiratie cind termin [V]. Off, mai e mult pina departe...

pup u,

Andra (AMR 8)

Andra, frumoasa listutza!

Dana, la magazinele unde am vazut fotoliul Iseos Safe Side de la Bebe Confort cu isofix am intrebat si de varianta peste 15 kg si au dat din umeri vanzatorii; unii mi-au spus ca nu exista inca, cel putin in Ro. M-am uitat si pe site-ul lor dar nu am vazut.

Animatie mare in casa daca a inceput Sofia sa patruleze! Si eu de abia astep.

Ma enerveaza rau de tot vremea asta. Nu-s omul care sa stea in casa, dar daca trebuie...

Andra, bibele fiziologic de la Chicco mi se pare tare fain! Desi aveam unul de la Nuk cu tetina ortodontica, nu a fost pe placul lui Theo. Tetinele de la Chicco sunt mai ok, latexul e mai moale, biberonul are gatul mai larg si e mai usor de spalat... Grea treaba cu alesul biberoanelor! Si conteaza si preferintele bb-ului.

Va pup pe toate; nu mai sunt la curent cu ce ati scris

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...