Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

diaree-va rog rapuns urgent

Recommended Posts

Apelez iar la voi, pt ca sunteti toate dragutze si saritoare si incercati sa ajutati cat puteti. De vreo 2 zile am scaun f moale (foarte negru) de fapt diaree si mi-e tare frica, pt ca deja medicii au exclus apendicita, au zis ca e probabil colica renala. Sunt ingrozitor de speriata. Oare injectiile pe care le fac (no-spa cu scobutil si piafen) pot da diareea asta? Vi ce ziceti? Va pup mult pe toate si astept raspuns de la voi.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by dianalaura

nu iei cumva si fier? ca de la fier stiu sigur ca ai scaun de culoare neagra! cat despre diaree, si pe mine m-a tinut cam 3 zie, si mi-a trecut cu banane, supica de morcov si orez...diana [gravi]30+ [baietel]STEFANid="blue">asa creste bebepoze

id="quote">id="quote">Nu iau fier:(....

nu te ingrijora tare. intreaba medicul.

ceea ce pot sa iti spun e ca eu am avut primele 3-4 luni diaree acuta, si paine prajita daca mancam, era prapad.

se pare ca a fost o reactie a organismului la sarcina.

acum de ex, sunt in luna a 8a si am inceput sa am si niste greturi, desi nu am avut deloc pana acum. deci se tot schimba lucrurile inside.

despre culoare - nu stiu, dar fa-ti o analiza , parca coprocultura se numeste si scapi de indoieli.

te pup

Elena

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...