violetan Publicat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2007 Apelez iar la voi, pt ca sunteti toate dragutze si saritoare si incercati sa ajutati cat puteti. De vreo 2 zile am scaun f moale (foarte negru) de fapt diaree si mi-e tare frica, pt ca deja medicii au exclus apendicita, au zis ca e probabil colica renala. Sunt ingrozitor de speriata. Oare injectiile pe care le fac (no-spa cu scobutil si piafen) pot da diareea asta? Vi ce ziceti? Va pup mult pe toate si astept raspuns de la voi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianalaura Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 nu iei cumva si fier? ca de la fier stiu sigur ca ai scaun de culoare neagra! cat despre diaree, si pe mine m-a tinut cam 3 zie, si mi-a trecut cu banane, supica de morcov si orez... diana [gravi]30+ STEFANid="blue"> asa creste bebe poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Postat Martie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 quote:Originally posted by dianalauranu iei cumva si fier? ca de la fier stiu sigur ca ai scaun de culoare neagra! cat despre diaree, si pe mine m-a tinut cam 3 zie, si mi-a trecut cu banane, supica de morcov si orez...diana [gravi]30+ STEFANid="blue">asa creste bebepoze id="quote">id="quote">Nu iau fier:(.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poohy Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Eu am avut diaree destul de acuta in primul trimestru - si mi s-a prescris smecta. Dar nu am avut asa cum descrii tu, deci nu stiu ce sa zic. Cel mai bine stie un medic. Multa sanatate [flo] Anca [gravi] 30+ [fetita] poze bebelusa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elen Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 nu te ingrijora tare. intreaba medicul. ceea ce pot sa iti spun e ca eu am avut primele 3-4 luni diaree acuta, si paine prajita daca mancam, era prapad. se pare ca a fost o reactie a organismului la sarcina. acum de ex, sunt in luna a 8a si am inceput sa am si niste greturi, desi nu am avut deloc pana acum. deci se tot schimba lucrurile inside. despre culoare - nu stiu, dar fa-ti o analiza , parca coprocultura se numeste si scapi de indoieli. te pup Elena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.