Alina1976 Publicat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 20, 2007 Hello, As vrea sa fac branzica in casa pentru bebelina mea de 5 1/2 luni. Pot folosi lapte obisnuit de vaca sau este musai pe cel praf pe care il consuma ea? Am auzit o groaza de pareri...ca nu e bine sa-i dai lui bebe lapte de vaca pana la 1 an...ba ca nu e nici o problema... Voi ce stiti? Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Branza se face din lapte de vaca, cat mai gras ca sa iasa mai bine...eu am fcut din Milli 3.5% grasime, cam din jumatate de litru imi iesea o cana medie de branza, ii dadeam de 2 ori din ea. Am incercat si cu lapte praf dar nu mi-a iesit[bang] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani povestea nasterii Mirunei filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Martie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2007 Uite aici mai multe detalii. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65393&whichpage=2 Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.