Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mancare bebe noaptea

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ori suge de foame(e totusi f. mica...) ori din nevoia de afectiune.In orice caz cred ca e bine sa-i dai cand vrea ea.Chiar daca e obositor va trece!

Numai bine.

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Distribuie pe alte site-uri

Copilul meu are 10 luni si abia de 2 saptamani nu mai bea lapte noaptea. L-am lasat sa decida singur: din cand in cand am mai incercat sa-l pacalesc cu ceai dar urla ca din gura de sarpe. Si doar de 2 sapt accepta ceai. Insa cu trezitul...doar daca sunt norocoasa ma trezesc doar 1 data! [alcool] Insa imi amintesc bine de perioada in care si eu eram terminata dina cauza trezitului des noaptea..si la 1.5 h[bang]id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

a mea are 4 luni jumate si scapasem la un moment dat de papa noaptea si am revenit chiar cu 2 mese.am incercat cu ceai cum a zis pediatra,dar e mananca un biberon la fiecare masa,si asta inseamna ca ii e foame.asa ca ce sa fac?ma trezesc.cateodata o mai pacalesc cu suzeta si mai doarme o ora si papa mai tarziu un pic.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

eu zic ca ar trebui sa va considerati cele mai norocoase mamici,eu as vrea sa am cui sa dau sa manance si zi si noapte dar nu vrea ,ma rog de ea cu jucarii,cu tot ce se poate si nu papa,ma trezesc noaptea si ii dau in somn pt ca ea mananca putin cantitativ,este sub greutate asa ca fiti fericite.

nu ii mai dezvatati ca nu da rezultat vor renunta ei singuri la laptic,a mea doarme si 12 ore si nu cere nimic si asta de cand era mica mica ,acum are 10 luni,DECI lasati copii in pace sa pape cat si cand vor.,de aia am facut copii sa ne sacrificam pt ei.

sa ,,ne ,,traiasca papaciosii ai vostrii adica ca eu YOC.

oprescu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...