Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Era sa fiu RAPITA...

Recommended Posts

In primul rand vreau sa va spun ca TREBUIE sa fiti tari intr-o asemenea situatie si sa nu va lasati dusi…chiar daca vocea “criminalului” este infioratoare!

Aseara ca in fiecare seara…ora 9:30 duc gunoiul si controlez cutia de scrisori…opreste langa mine un camion alb, soferul este un baiat(pot sa zic ca nu avea mai mult de 25 de ani), ma intreaba de casa de vanzare , de inchiriat, de cartier, de magazine …etc si mereu se uita in oglinda si in spatele masini...I-am raspuns la fiecare intrebare … dar stiam ca ceva nu este in regula.

Privirea lui era dura iar intrebarile erau banale si fara sens….

Intreba daca este prin zonacasa de vanzare, i-am spus ca noi vindem…mi-a cerut nr. de telefon sa faca app. sa vina sa vada casa…am dat numarul de telefon de acasa…la un moment dat imi era frica si el ma tot intreba ceva …nu am mai raspuns…ma uitam la bratul lui care atarna pe usa de la masina..un brat enorm cu muschi…si un tatuaj ciudat …cu o femeie care avea un cutit in inima sau ceva asemanator…

El ma intreba cand poata sa vina sa vada casa…eram blocata…nu mai stiam ce sa ii raspuns imi era frica …am bagat cheia la cutia postala…era plina de scrisori…cand am tras de scrisori toate au cazut pe jos…ridic scrisorile…cand ma uit in fatza mea era o alta masina, neagra, cu luminile stinse parca a picat din cer…ma ridic in sus cu bratul plin de scrisori si aud o voce dura “Get in the FUCKING CAR!”…ma uitam la el si nu imi era frica de el…l-am privit in ochi sin u am scos un cuvant…mi-am vazut viata/moartea…mi-am vazut copii mei crescand fara mamica lor langa ei…mi-am vazut sotul alergand/cautand dupa mine peste tot…totul a fost intr-o fractiune de secunda cred…si iar am auzit vocea aceea dura sa ma urc in masina…ca un tigru am ragnit la el “I AM NOT GOING IN YOUR FUCKIN CAR, U NEGRO ASS”…se uita la mine , imi arata un ditamai pistolul si zice…vezi ce am am un pistol, urca in masina acum…m-am uitat la el si i-am spus “fuck-off”…si am luat-o la pas usor spre casa care nu este la mai mult de 10 metri de mine…mergeam la pas usor si ma rugam sa nu aud nici o impuscatura ca de se aude ceva eu sunt un om mort…si ajung la usa casei si am inceput sa imi strig sotul…honey,honey,honey…am auzit in spatele meu masina pleaca in viteza…am trantit scrisorile jos si am inceput sa plang in hohote,…sotul nu stia ce am patit…i-am spus ca era sa fiu RAPITA!!!

A sunat la politie care a venit in numai 3 minute(stam chiar langa sectia de politie/pompieri)…si a am deschis proces…sper s ail recunosc pe negru…doar ca sotul zice ca cel cu camionul alb(pustiul de 25 de ani) era planuit cu negrul…si ca planul nu a mers cum trebuia si am scapat ca printer ace din planul lor!!!

Orice ar fi planuit ei …sa ma fure sa ma violeze sa ma omoare…nu ma urcam in masina nici de alegeam sa ma impuste acolo in fatza casei…decit sa ma duca cine stie unde sa ma violeze si sa ma taie bucatele….m-am gandit numai la cat de greu o sa ii fie sotului si copiilor sa ma caute fara sa stie ce s-a intamplat...

Sunt si acum in stare de soc!

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Doamne,ce intamplare.mi s-a facut pielea ca ed gaina pe mine.Slava Domnului ca ai scapat cu bine.dar ec curajoasa esti.eu c red ca lesinam instantaneu.eu sunt fricoasa.bravo tie!sper sa nu se mai intoarca.cred ca acum iti e frica sa mai iesi seara singura.tocmai spuneam la un alt subiect ca va invidiez pe voi fetele ce stati in America.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Ma bucur ca esti bine, am citit cu mari emotii toata povestirea [pup]

Mi s-a intamplat si mie cand aveam vreo 12 ani, un barbat a venit langa mine, pe strada, si tot asa.. imi punea intrebari fara rost ("unde lucreaza mama ta, ai telefon acasa, unde e strada x, etc"), pana la un moment dat cand m-a apucat de mana si mi-a zis "hai sa te plimb cu masina". M-am oprit in mijlocului drumului, m-am smuls din mana lui si am fugit in directia opusa cat am putut de tare.

Niste nenorociti [zz]

Eu nici in Ro nu ieseam seara singura, mai ales cu coloratii din cartier. Si in nici un caz nu vorbeam cu straini, chiar daca erau rataciti pe strada! Spuneam ca nu cunosc si gata.

Edit: Ce nasol ca acum aia stiu si adresa si nr. de telefon si ca vreti sa vindeti casa. Pot urmari cind se face vinzarea, sa va jefuiasca de bani! [bang]

Simina, eu nu cred ca Elena o sa ia bani cash pe casa. Totul se face prin tranzactie bancara.

Dar da, e nasol ca stiu adresa si nr de telefon, mai ales ca Elena le-a scapat printre degete si sunt sigura ca-i duce capul ca o sa anunte politia. Asa ca eu cred ca e bine ca macar o perioada sa se mute in alta parte, mai ales ca are si 2 copii mici.

Elena, asa cum se zice in popor, "au avut copiii tai noroc de tine". Tare curajoasa ai fost!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Povestea nasterii!id="blue">

Am un anisor deja! id="blue">

2 anisori...uraaa! id="blue">

Adriana, scuze, nu asta a fost intentia mea. dar pt mine, asa cum zic cei care ma cunosc, copilul e sfant pentru mine. Sau poate ca sunt eu prea extremista, dar eu m-as feri si mi-as feri copilul, punand intotdeauna cele mai negre scenarii primele.

Inca o data, imi cer scuze daca am speriat-o. Elena, sa va fereasca Dumnezeu de rele.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Povestea nasterii!id="blue">

Am un anisor deja! id="blue">

2 anisori...uraaa! id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...