Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Cand vine momentul sa ramana copilul singur in camera? Mai exact noaptea? Stiu ca ideal ar fii sa doarma singur inca de la inceput insa multe dintre noi nu ne induram sa-i lasam singuri. Cel putin in cazul meu asa s-a intamplat si recunosc ca acum, poate o fac si dintro usoara comoditate, pentru ca e mai usor sa ma dau jos din pat si sa fac doi pasi pana la patutul ei, in cazul in care plange, decat sa ies dintr-o camera si sa strabatun hol pana la ea. De ceva vreme mi-am cumparat si un walky-talky, asa ca nu ar mai fii motive sa coabitam in aceeasi camera. Mentionez ca acum are sase luni si un pic, insa mie mi-e foarte greu s-o las singura si se pare ca pe masura ce trece timpul o sa-mi fie tot mai greu.

Voi la cat ati lasat copii singuri si cum a fost?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pana la 6 luni asa ar trebui. Daca poti si de pe la 3 luni sa incepi cu mutatul ar fi bine.

Noi n-am facut si acuma dormim inca impreuna. Imi tot promit ca de maine o pun singura, dar plange muuult prea mult si ma joaca pe degete [alcool]

Mie imi place, dar nu chiar in fiecare noapte [;)] (asa ca in unele nopti doarme la mama mea)

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Aveti grija sa nu le stricati bunul obicei de a dormi singuri, asa cum am facut eu. Cand avea Calin trei luni am racit rau si nu am mai dormit cu el in camera. Nu a fost nici o problema, pana pe la aproape 2 ani, cand am avut un concediu mai lung si a dormit cu noi. De atunci asa a ramas si nu reusesc sa-l culc la el in camera (acum are 3 ani si 7 luni). Mi-a zis ca vrea televizor in camera, si Mosul s-a conformat si a adus TV cu DVD incorporat, pentru desene. Dar tot in zadar. Are o camera superba si cred ca ne vom muta noi acolo ca alta solutie nu vad. Recunosc ca de multe ori imi este mai comod sa-l am cu mine in pat si sa-l simt langa mine, sa-i simt manutele in jurul gatului. Dar nu cred ca este sanatos pentru el sa doarma cu noi. De viata noatra intima nu trebuie sa mai spun nimic.

Cred ca voi incepe prin a dormi eu cu el in camera si treptat sa ramana numai el.

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Baiatul l-am culcat singur in camera de cand am venit din maternitate (cu babyphone, evident), dar fetita doar de pe la 9 luni am culcat-o separat.

Cred ca tie ti-e mai greu sa te "rupi" de aceasta coabitare nocturna decat ei.

Am o prietena care a dormit si doarme in camera cu fetita, desi are 14 ani, mereu ii spuneam ca locul ei este langa sotz, dar s-au complacut fiecare in aceasta situatie incat a ajuns ceva firesc.

Nu e cazul tau, dar cu cat mai devreme cu atat mai bine pentru amandoua. Succes!id="purple">id="Comic Sans MS">

Eli cu Andreas (17.08.1998) [duel] Bianca (13.06.2005) id="purple"> id="Comic Sans MS">

foto 1, id="orange">id="Comic Sans MS">id="size1"> foto 2 id="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.

Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

si eu sunt de acord cu elisor.daca ai posibilitatea sa o culci in alta camera fa-o acum.noi inca nu avem,dar en gandim la asta,ca ne e teama ca mai tarziu o sa fie mai greu.se zice ca acum,la cateva luni,nu le e frica de intuneric,asa ca e mai bine acum.mai papa noaptea?daca da,asta o sa fie ai greu.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

ai mei copii au 2 ani si 4 luni,respectiv 6 luni cel mic.pina la ora 2 noaptea dorm singuri in camera lor(usa este deschisa),cind cel mic se trezeste, ii dau sa suga,dupa care ramin si eu acolo,pt.ca urmeaza cel mare sa se trezeasca,iar problema cea mai mare e sotul meu care sforaie groaznic[bang] si nu mai pot adormi la loc.

eu dorm si acum cu fi-mea. in acelasi pat. si cu tati uneori sau doar copilul cu tati. diverse combinatii,insa numai la pranz copilul doarme singur. Eu nu inteleg de ce e contraindicat sa doarma bebe cu tine in pat.sincer, o sa vina vremea cand n-o sa mai accepte nici macar un pupic , o luare in brate ....fi-mea deja , si n-are decat aproape 3 ani cand e afara cu copiii nu mai accepta..dulcegarii.

ALEXIA,02.mai.2004

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

si eu am aceeasi ,,problema''

cind ne-am facut curatenie in casa, renuntind chiar la a ne cumpara mobila in sufragerie,am amenajat camera fetitei(mobila, jucarii,covor frumos) cu gindul ca va dormi singura dar surpriza!ziua e totul ok seara nu.o singura data am reusit sa o adorm acolo si la miezul noptii s-a trezit si-a venit singura la noi

Flaviutza, fel zice si mama: "de ce s-o las singura, ca o sa vina momentul cand o sa ma zboare ea de lana ea si atunci o sa duc dorul acestor vremuri". Dar cand i-am spus asta sotului meu, s-a strambat foarte tare semn ca nu i-a convenit deloc. Pana la urma am inteles ca el are dreptate: viata de cuplu trebuie sa mearga inainte si copilul trebuie sa stie ce este aceea independenta si sa nu-i fie frica de intuneric inca de mic. Daca mai fac inca trei copii, cu care dintre ei dorm? cu toti? Cam greu. Cu cei mai mici? Asta inseamna discriminare. Cel mai bine, zic eu, e ca in masura in care spatiul ne permite, sa avem fiecare dintre noi teritoriul sau intim.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...