Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

haine second hand

Recommended Posts

Cumparati haine second?Eu am o prietena care si-a deschis de curind un astfel de magazin.Am gasit o groaza de lucruri de marca altele noi,cu eticheta ,altele f putin uzate.Eu sunt incintata sa dau 10 roni pe o rochie Gap decit 200ron pe una din magazin.Si in plus nu mai are nimeni.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sigur ca da! gasesc lucruri minunate, unicat, iar calitatea nu suporta comparatie cu turci-chinezismele din oras. de pret nu mai pomenesc. so, da, sigur!

conteaza, evident, si magazinul. sunt unii care le scot din sac si le trantesc pe jos si miros a hruba. dar sunt si oameni inteligenti, ce le sorteaza, curata, calca si, chiar daca sunt cu un leu mai scumpe decat la primul, impactul e cu totul altul. intri cu placere, te uiti cu placere si ..cumperi.

sunt convinsa ca cei care stramba din nas au avut nesansa de a da peste primul gen de magazin..

Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006

poveste

io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

eu sunt mare fan al acestor magazine, inca de cand au aparut.In Cluj sunt o gramada de magazine de acest fel, iar cateva au haine super-faine si aproape toate noi.Ce-i drept sunt putin mai scumpe, dar merita mai mult sa cumperi e acolo decat din piata sau de la turci si chinezi.

Pacat ca in Spania nu sunt.Dar in Germania de cate ori ma duc, intru in ele[;)]

quote:Originally posted by Gabi_K

Eu imi cumpar de acolo haine bune. Oricum, multe haine noi si scumpe dupa primul spalat arata mai nasol decat hainele de calitate putin purtate de la second.Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

id="quote">id="quote">iegzact!Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 povesteio tot cresc „Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...