Administrators desprecopii Publicat Martie 22, 2007 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2007 Azi am auzit in masina un cantec care m-a inveselit brusc. M-am gandit ca ar fi haios de imn DC. OK stiu ca nu suntem din Barcelona - dar ca idee de comunitate haioasa, variata si cu simtul umorului ;) Apoi am cautat pe google si am gasit si clipul - e super haios. ce spuneti? [dc] Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denizel Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 Mi-a placut! :-) Iar solistul mustacios, cu cravata rosie si aer retro, m-a dus cu gandul la Guestus :-) Sa nu te superi, Guestus, nu fac misto, chiar asa mi te imaginez :-) " Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Martie 22, 2007 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 adevarul este ca nu poti asculta clipul fara sa te misti cu ei :) Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pet.cost2005 Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 Frumoasa melodia ... dar nu mi se pare potrivita ca imn DC, fara suparare. Parerea mea, eu vad ca imn o melodie cantata de copii si in romaneste ... eventual rugati pe cineva talentat dintre noi, care se pricepe, sa compuna niste versuri si o melodie ca imn DC. Ceva propriu ... personal, strict legat de DC. Si cantat de copii ... Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy"> __________________________________________________________________________ Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.id="navy">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 nu l-am ascultat inca... dar fara suparare, nu toti suntem din Barcelona. Mai suntem si cateva din "provincie". Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Martie 22, 2007 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 imnul trebuie sa fie ceva vesel - de pus la petreceri ...si este vorba de noi pentru ca dragii copii nu stau la petreceri - ei dorm la ora aia. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> special:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Martie 22, 2007 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 gabi K - de ce iti dai cu parerea inaite sa il sculti? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> special:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 E draguta ideea clipului , e vesel, dar ca imn DC si eu cred ca s-ar potrivi mai bine ceva cu copilasi . Anca mami de Buburuz Andrei[copil] (13.02.2006) Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Martie 22, 2007 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 m-am incalzit de muzica asta :) Inca o idee: Haideti sa incercam sa facem un text in limba romana si poate ne filmam propriul imn. si aducem si copii pe banci si real people de pe DC. Ce spuneti? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> special:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pet.cost2005 Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 Fara sa dau nastere la polemici si fara suparare .. nu vreau sa fiu Gica contra ... dar mie mi se pare mai normal ca un cantec cu si despre copii sa reprezinte comunitatea DC, chiar daca e formata si din parinti, adulti etc. Si sa fie in romaneste, chiar daca 80-90% din noi stiu limbi straine, site-ul este totusi emblematic pt. Romania. Asta ar fi tot farmecul ... Cantecul e ff dragut si antrenant, vesel ... dar nu mi se pare potrivit ca imn DC. Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy"> __________________________________________________________________________ Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.id="navy">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.