Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Starbucks Coffee in Romania

Recommended Posts

Fetelor am tot citit ca anul asta vom avea si noi in tara cafeneaua Starbucks si ma bucur pentru asta.

Eu sunt fun si nu ratez de fiecare data cand plec in strainatate sa nu beau coffee la ei.

Mai mult de atat stiu multi oameni care se vor bucura...brand american.

Va place? Ati consumat ceva de la ei?Coffee? Dulciuri?

http://www.businessmagazin.ro/articole/CEL-MAI-PROFITABIL-BUSINESS-1166-1.html

Bufi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Subscriu !!! Si eu sunt la fel, de fiecare data cand plec in strainatate nu ii ratez. E genul de cafea pe care as bea-o oricand. Nu imi placea aia foarte tare, gen espresso. Dar oricum pentru cei care beau cafea "adevarata" asta e un fel de blasmefie [:D].

Am auzit si eu ca vor veni in Romania, nu stiu de ce nu au facut-o pana acum. Mie mi se pare ca suntem o natie de bautori de cafea...

Oricum de abia ii astept [:D]

Va scriu cu o ceasca de cafea Starbucks in mana, preferatul meu e semi-skimmed latte, dar au atatea forme si combinatii ca nici nu stii ce sa alegi.

Ma bucur ca vine si in Romania ca sa va bucurati si voi de acceasi placere dimineata.

laura

Si mie imi place cafeaua de la starbucks si ajusnsesem sa beau si doua pe zi, in conditiile in care eram la cura de slabire :))..si nu vedeam rezultatele pe care le-as fi vrut...pana intr-o zi cand mi-a trimis cineva un tabel cu cate calorii contine o cafea...fetelor e jale. O Caramel Machiato Grande are in jur de 450 de calorii, o White Chocolate Mocca (alta preferata de a mea) are in jur de 400..si tot asa. Siropurile pe care le pun in cafea si frisca cred ca sunt cauza.

Asa ca le-am mai redus si cand imi iau cer fara frisca (desi nu are nici un farmec :( si cu lapte degresat.

http://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-fast-foods-take-aways_c-Y2lkPTIwJmJpZD02NzYmc2lkPS0xJnBhcj1od2Y.html

eu pana la Starbucks ma multumesc cu Gloria Jean's. Macadamia latte e preferata mea.

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...