mira_m Publicat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2007 O colega a asteptat multi ani si in sfarsit a ramas insarcinata. Bucurie mare insa problema e ca a avut oreion chiar in primele saptamani de sarcina. Stiu ca a facut antibiotice injectabil. Se poate intampla ceva? Poate pastra copilul? Merge sapt viitoare la medic.id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marybell Postat Martie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2007 mira_m important este ce fel de antibiotice a facut prietema? fiindca daca au fost prescrise de un medic curant probabil ca stie el ce i-a dat. nu toate antibioticele sunt interzise pe timpul sarcinii. oricum sa ne anunti ce ii va spune medicul saptamana viitoare. exista antibiotice care nu sunt periculoase pentru mama sau pentru fat, sunt incluse in categoria B de utilizare a medicamentelor in sarcina. si eu am facut un tratament cu penicilina cand aveam 2 luni si ceva de sarcina nsi nu s-a intamplat nimic. ii doresc nastere usoara si multa sanatate. Marybell si bb Erik (23 dec 2006) poze bb poze Botez varsta Erik Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Martie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 A facut Fortum, cred! Insa nu stia de sarcina. Incerca de ceva timp fara succes. Sper si eu sa fie bine findca isi doreste copilul foarte mult.id="teal"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samurai-lady Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 In a cata saptamana de sarcina a facut tratamentul ? Daca e in saptamani foarte mici gen 2,3,4,5 nu cred ca influenteaza pe bebe.Sa ii spuna ginecologului neaparat. id="size3"> Samurai-lady [gravi]21 weeks[baietel] si bb Ken 4 ani[pup]id="red">id="Comic Sans MS"> Pagina personala DC[dc] Web-poze Kenutz[asia] Cum a venit pe lume Samurash bebe[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Martie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Da, cred ca la inceput, in primele sapt.id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Tratament antibiotic in oreion?!? Si oreion in primele saptamini de sarcina?!? Eu mi-as pune maaaari intrebari privind profesionalismul "doctorului" respectiv. De fapt nici nu mi-as mai pune intrebari, as fugi de el mincind pamintul! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.