Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

fetitei mele de 4 luni jumate,i-au aparut niste cojite in cap.de la ce sa fie?eu nu o spal zilnic si pe cap,decat pe corp,si cand am vazut am crezut ca si-a pus mancare.am spalat-o,dar am remarcat si azi ca are,doar in crestet,si daca dau cu unghia,se fac asa,ca matreata.sa fie vreun deficit de vitamine?

p.s.-pentru moderatoti.stiu ca s-a mai discutat parca mai demult despre asta,dar nu am gasit subiectul.daca nu e bine aici,va rog sa il plasati voi unde trebuie.multumesc![pup]

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu de la ce apar, dar stiu cum am scapat noi de ele. O alta mamica mi-a dat sfatul...

L-am uns pe bb pe cap cu ulei de bebelus cam cu 20 min. inainte de baita, apoi l-am spalat pe cap, iar dupa baie am dat pe cap cu un pieptan, usor, fortand totusi cojitele. O sa vezi ca se desprind foarte usor, pt. ca in se inmoaie foarte bine.

Le-am curatat asa o data si n-au mai aparut.

Sanatate multa!

Lumi

Nu, si adrian al meu care are 6 luni aproape are asemenea cojite doar in crestet, in zona unde este fontanela deschisa. Iar eu ii fac baie zilnic pe cap, deci pare sa nu fie important cat de des il speli pe cap. Sunt niste cojite absolut normale pe care le fac copilasii. Uneori pt ca nu-s limpeziti bine, alteori pur si simplu pt ca au pielea sensibila. Nu-i nimic alarmant, are mai mult implicatii estetice. Daca nu te deranjeaza prezenta lor, lasa-le asa si-o sa treaca de la sine pe masura ce cresc copiii. Dar poti incerca sa le faci baie mai des pe cap si la baita sa le freci cu peria de par (atentie sa fie speciala de bebelusi) cand e pielea inmuiata. Nu freci ca la podele, ci usor cu grija. Si dupa baita tot asa, le masezi pielea capului. Banuiesc ca dupa un timp se vor elimina, ideea e sa asiguri un masaj scalpului ca sa se vascularizeze zona mai bine si in felul asta sa se elimine aceste cojite sau sa previi formarea lor.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

[mamica] Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... id="red">poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...