Victoria Publicat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2007 L-am primit pe mail, si mi-a placut.. DE CE O IUBESC PE MAMA Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu . Cred ca ma voi duce la pat . " O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi . Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata . Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa . Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft . Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara . Se intinde, casca si o ia spre dormitor . Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun . Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi . Le pune pe amandoua langa geanta ei . Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile . Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat . " "Sunt pe drum," raspunde ea . Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa . Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile . In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi . Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi . Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei . In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular," Ma duc la pat . " Si o si face … fara nici un alt gand . Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult? PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!) Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta . Eu tocmai am facut-o . SI APOI DUCETI-VA IN PAT! “In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viana Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 80% e mama mea.Si o iubesc ca e a mea nu neaparat pt ce face.Ar putea sa nu faca nimic si tot as adora-o.Mi-ar place sa fie sanatoasa(sper ca este) si sa nu faca nimik sau sa faca doar ceea ce o relaxeaza.Mi-ar place sa o pot lua cu mine in concedii ,sa-i arat lumea .Sper sa pot face asta intr-o zi.Dar pina atunci,in viata ei inca mai exista bunica mea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mmmaria Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Multumesc, Victoria, o sa-i dau sotzului meu sa citeasca, el e oricum convins ca eu o sa traiesc mai mult dar nu se dumirea asupra motivului... De data am fost egoista si m-am gandit la mine ca mama si nu la mama mea[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Vera, [il][pup]Excelent. Ma vad (doar ca noi n-avem terasa). Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 poveste io tot cresc „Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
26octombrie Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 ...si mi s-a facut dor de mama mea!! care e acasa, dar pe care, uneori, n-o vad. off.. dar o iubesc tare mult, e cea mai faina mama din lume! Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006 poveste io tot cresc „Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irina2000 Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Super frumos, toate mamele se ragasesc aici....si mama mea!Multumesc! Dear Lord, I pray for Wisdom to understand my man; Love to forgive him; And Patience for his moods. Because, Lord, if I pray for Strength, I'll beat him to death. AMEN Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 foarte frumos!!! chiar daca mama mea nu este genul cu demachiant 3 in 1 si crema antiriduri :)) este cea mai dulce mama din lume!!! o iubesc in primul rand ca este mamica mea si ca mi-a dat viatza si m-a facut OM, ca a avut grija de mine si m-a crescut mare, ca are grija de puiutzul meu cand eu sunt la munca... o iubesc enorm pt simplul motiv ca e mamica mea. p.s.: sanatate mamicii tale! Save the Earth- it's the only planet with Chocolate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 era sa uit ce e mai important....mama este si a fost cea mai buna prietena a mea[il] Save the Earth- it's the only planet with Chocolate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria Postat Martie 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 quote:Originally posted by ariel_7000foarte frumos!!! chiar daca mama mea nu este genul cu demachiant 3 in 1 si crema antiriduri :)) este cea mai dulce mama din lume!!! o iubesc in primul rand ca este mamica mea si ca mi-a dat viatza si m-a facut OM, ca a avut grija de mine si m-a crescut mare, ca are grija de puiutzul meu cand eu sunt la munca...o iubesc enorm pt simplul motiv ca e mamica mea.p.s.: sanatate mamicii tale!id="purple">Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!id="quote">id="quote">Ariel, multumesc din suflet pentru urare, sper sa fie bine...“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Martie 23, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2007 Foarte frumos! M-ai facut sa plang. Intelegem toate aceste cuvinte si simtiri mult mai bine atunci cand ajungem in pielea lor, adica, devenim mame. Este uimitor. Foarte des am momente in care imi amintesc cum era in copilarie, cum avea mama grija de mine, si mereu mi se umezesc ochii numai la gandul ca sacrifica totul numai sa ne fie noua bine, asa cum sunt sigura ca voi face si eu pentru copiii mei. Asa e mama si asa a lasat-o Dumnezeu, sa fie ingerul nostru pazitor. O iubesc din tot sufletul si nu stiu ce m-as face fara ea. Numai simplul gand la asta ma intristeaza si ma face sa plang. Nana, [gravi] 14+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> In asteptarea lui [copil] Bubu la 12 sapt si 3 zile. Nunta noastra de vis!id="blue"> Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.