Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

coleg nebun!

Recommended Posts

nici nu stiu cu ce sa incep, sau ce vreau de la voi... dar ce este clar este ca ma incearca un sentiment de revolta si frustare vis a vis de comportamentul unui coleg din biroul unde lucrez.

Este un bosorog nebun, innacrit, care nu poate accepta dram de voie buna in jurul lui! Dupa ce l au plimbat prin "n" alte birouri, directorul l a garat in final in biroul unde lucrez eu si alti 5 colegi, toti tineri, cu virsta in jur de 30 de ani.

Nu avem voie sa ascultam muzica, fie si incet, nu avem voie sa vorbim intre noi ori la telefon nimic altceva inafara de probleme de serviciu, despre ris nici nu poate fi vorba! Se cearta continuu cu toata lumea, se cearta cu directorul, ne piraste iar si iar la director ca nu facem ori ca facem...

Eu am avut conflicte cu el din primele zile, iar cind l au apucat aia cu cornite si m a jignit ba mai mult, mi a smuls boxele de calculator si mi le a aruncat pe birou m am dus la directorul general sa ma pling! Astia doi au fost colegi de facultate si normal ca nu mi a dat dreptate 100 la 100, dar macar am luat atitudine!

Se lucreaza intr o atmosfera de tot c...-ul!

Nu stiu, dati mi idei de cum sa i facem viata amara!habar nu am ce si cum!

V ati m intilnit cu asemenea specimene? cum ati procedat cu ele?

poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto] 2006[foto]2007[foto]

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Daaaaaaaaaaaa, si cred ca in orice colectivitate exista astfel de acrituri. Am si eu o colega, norocul meu e ca nu lucram in acelasi birou. Totul e sa incerci sa-l ignori si sa faci in asa fel incat sa-ti fie tie mai bine si mai usor. Altfel cred ca innebunesti in cele 8 ore.

Nu am avut pana acum asemenea coleg de birou. Raspunsul meu ar fi : Cu rabdare. Cred ca in prima faza ati putea sa vorbiti cu el si sa nu il excludeti din discutiile voastre. Sa ii dati o sansa, probabil atitudinea lui e asa cum e si din cauza ca nimeni nu a incercat sa il faca sa se simta bine primit in birou. Intrebati-l si e el de sanatate, provocati-l la discutii, serviti-l si pe el cu ce mancati voi, nimicuri de genul. Si mai ales nu capitulati la primul refuz de a se integra in colectivul vostru. E foarte posibil ca la inceput sa fie reticent si sa refuze gesturile voastre. Nu va lasati pagubasi. Cat despre ascultat muzica in birou, puteti sa va puneti casti la inceput, poate chiar are de lucru si il deranjeaza, dat fiind ca nu face parte din generatia celor care pot lucra si asculta muzica in acelasi timp.

Daca vreti sa ii faceti viata amara va puteti astepta ca si el sa faca la fel. Si in cazul asta va fi un permanent razboi in birou. Mai bine incercati sa il aduceti "pe calea cea buna". Nimeni nu poate sa se comporte la nesfarsit urat cu persoane care se poarta frumos cu el. Totul e sa aveti ffff multa rabdare. Sunt sigura ca in final va ceda. Nu crede ca lui ii place sa lucreze intr-o atmosfera tensionata.

OK asta a fost partea I. Si pana la urma sunt scorpion (am o limita a rabdarii foarte indepartata si daca totusi o depaseste cineva o face pe riscul lui), daca se incapatzaneaza, mai scrie-ne si pot sa iti dau niste idei....[drac]

rolo

Pune-i alcool in cafea/ceai/suc/apa... ce bea el si isi tina cana pe birou, si apoi paraste-l la director ca vine beat si va hartuieste.

(alcool de ala alientar, fara miros... putin cate putin)

edit: de asemenea, daca vreti sa va distrati, poti sa incerci cu "furosemid" in loc de alcool.

Cu respect,

G.

www.siteaudit.roid="size1">

Originally posted by joxy

Pune-i alcool in cafea/ceai/suc/apa... ce bea el si isi tina cana pe birou, si apoi paraste-l la director ca vine beat si va hartuieste.(alcool de ala alientar, fara miros... putin cate putin)edit: de asemenea, daca vreti sa va distrati, poti sa incerci cu "furosemid" in loc de alcool.Cu respect, G.Ce idee :(

Avem si noi una care a facut crize de nervi,cu batai din picior,pus mainile la urechi,cand a auzit muzica pop!A zis ca ea nu asculta decat clasica si ca asta pop o zgarie ....ca atare,nimeni nu o mai baga in seama,in afara de probleme strict de serviciu,nu-i mai adreseza nimeni nici un cuvant!Si a noastra tot prin mai multe birouri umblata,ne-a gasit pe noi directorul mai fraiere si ne-am pricopsit cu ea!Nume de cod:Zuzi!

"La vita e bella"

poze

marea inghetata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...