Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Miini crapate si unghiile

Recommended Posts

1.

As vrea sa va intreb cum reusiti sa scapati de miine crapate.

Nu stiu din ce cauza ca ma ung pe miine si tot sint crapate, numai vara o duc mai bine cind desigur imi transpira.

2.

Nu ma dau cu nimic pe unghii doar le tai si le pilesc si observ ca imi crste pielita pina la jumatatea unghiei si trebuie sa o inderpatez.

Am fost la manechiurista sa imi arate cum sa fac si imi zicea si ea ca da ca a crescut si s-a lipit de unghie.

Vi se intimpla si voua?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu imi dau zilnic cu balsam Calendula, am grija sa nu stau exagerat de mult cu mainile in apa, iar la unghii nu imi mai tai pielitele de multi ani de zile, ci doar le imping in sus ca sa se lungeasca unghia si in felul asta nici nu mai stimulez cresterea pielitei (pe care, by the way, si statul cu mainile in apa o stimuleaza).

[flo] Felicia
id="purple">[9cer] Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.id="purple">

Si eu am aceasi problema,indiferent ce crema sau lac de unghii folosesc. si la picioare la fel.[bang] Picioarele le rezolv cu multa multa crema foarte grasa, pusa seara, peste pun ciorapei de bumbac, si dimineata cand ii dau jos, sunt fine si moi. ma gandesc sa incerc acelasi lucru si la maini, dar nu am gasit manusi de bumbac inca. eventual pun si ulei de masline in crema. Parca Avon sau Oriflame aveau manusi speciale pt asta.

Si eu am aceasta problema cu uscarea exagerata a mainilor, uneori (iarna in special) ma trezesc ca imi crapa pana la sange. Am inteles ca ar fi bune cremele cu glicerina.

Calcaiele imi erau crapate mai mereu vara, iarna erau fine si moi, dar de vreo 2 ani problema calcaielor aparut si iarna. le frec cu piatra ponce dupa fiecare dus pana indepartez celule moarte apoi le emoliez si hidratez cu crema de la avon.

Da, la avon am vazut manusi, dar nu stiu daca erau de bumbac.id="purple">id="Comic Sans MS">

Eli cu Andreas (17.08.1998) [duel] Bianca (13.06.2005) id="purple"> id="Comic Sans MS">

foto 1, id="orange">id="Comic Sans MS">id="size1"> foto 2 id="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.

Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.

Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

de 2 ori pe saptamana pun manusi speciale si multa crema grasa hidratanta pe maini, dorm asa.. si de fie care data cand imi spal vasele folosesc manusi chirurgicale, dar inainte sa le pun pe maini imi masez bine mainile cu o crema grasa si hidratanta.. dupa aceea imi spal mainile si aplic o crema mai finuta.

... of topic: si pt calcaie folosesc aceeas metoda, crema peste noapte si sosete speciale "2 - 3 ori pe saptamana"

daca in fiecare seara dupa baie iti impingi pielita de la unghii in sus.. (ai grija - ff usor sa nu rupi pielea ca dupaia ti se va zbarli si te va durea).. di o data pe saptamana o si tai cu forfecuta (preferat tot dupa baie - pt ca este mai moale si se curata mai usor) - nu o sa mai arate lipita pana la jumatate si nu va durea asa rau la manichiura cand vei merge. id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Si eu aveam problema mainilor aspre si crapate pana la sange uneori,dar la mine era din cauza apei si a produselor de curatat.Am scapat de problema asta datorita manusilor de menaj.Ca spal vase,ca spal parchetul...folosesc in permanenta manusile.Cred ca sunt oarecum alergica,pentru ca am constatat ca daca nu pun o data manusile la spalatul vaselor,in cateva ore mainile imi sunt aspre.

Aaa,si in fiecare seara,la culcare,imi dau cu crema(din abundenta).

Flori

Noi

Mie nu numai ca mi se crapa,mi se face pielea ca soriciul[porc]Palmele-mi crapa iar deasupra pielea se usuca .

O sa razi dar cel mai bine mi-a mers- Crema pentru maini cu glicerina- de la Farmec.Si mie si sotului..Cind i-ti dai prima data te ustura putin,dar pana dimineata incep sa se vindece.Da rezultate sigure si nu costa nici mult.

Sanatate!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEAid="red">

POZICI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...