Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

creme contur ochi

Recommended Posts

[hia] fetelor!Cu permisiunea voastra va invit sa discutam despre cremele contur pt. ochi.Poate voi va pricepeti mai bine si va rog sa-mi spuneti si mie ce creme pt. conturul ochilor folositi.In primul rand, este recomandata folosirea acestor creme?Eu as vrea sa-mi iau o crema pt. ochi, dar am auzit ca si aceste creme trebuie folosite in functie de varsta.De ex., eu am testat o crema hidratanta si anti-cearcane de la Lancaster, care mi se parea bunicica.Fetele de la Mall care mi-au dat testerul mi-au spus ca este hidratanta si ca poate fi folosita la orice varsta.Acum, cand am vrut sa-mi cumpar si eu, m-am uitat pe site-ul Lancaster si scrie ca folosirea acestei creme se recomanda dupa varsta de 30 de ani.Este vb. de crema pt. ochi Revolcanic. Pe aceasta crema scrie ca este hidratanta http://www.lancaster-beauty.com/ nu vad sa scrie anti rid.Eu stiam ca tot ce este hidratant poate fi folosit la orice varsta, iar anti rid dupa 35 de ani.Daca nu scrie ca este anti-rid, inseamna ca este oar hidratanta?

Imi mai luasem o crema de la Galenic, dar dupa ce am luat-o, la catva timp aflu ca este recomanata a fi folosita dupa varsta de 35 de ani[bang]

Asa ca, fetelor ragi, va rog sa ma lamuriti si pe mine.Eu vreau doar o crema hidratanta pt. zona ochilor.Cel mult sa fie si anti-cearcan.Sa inteleg ca pt. a putea fi folosita pana in 30 de ani, nu trebuie sa scrie pe crema"anti rid", "anti age", etc.?

Voi ce folositi si va placut?[olala]

Va multumesc si va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce si cum este cu aceste creme[pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nadyana - mergi draga mea la o cosmeticiana sa-ti vada tenul ca o crema de fata nu se recomanda pe un forum.Ochii sunt foarte sensibili si poti face alte nebunii.

Spui ca pana in 30ani nu se recomanda antirid???Dar ridurile din pacate la multe dintre noi vin mai devreme si nu trebuie sa asteptam crispari ale muschilor pana prea tarziu doar ca nu avem anii,e o mare pacaleala.Sunt o mie de factori care le fac sa apara.

Deci,da-i incolo de 10 sau 30ron cat o fi doar o vizita la un salon,vezi ce ti se recomanda;ca fata o vei purta cu tine tot timpul si nu o poti ascunde,merita toti banii.

*****BEBE*****

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...