Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ochii lacrimand- bebe

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nuuu, sa nu stergi ochii cu ceai de musetel! Ceaiul de musetel intretine infectia (contrar tuturor cunostintelor pe care le-am mostenit de la mamele si bunicile noatre), si pe mine m-a mirat sa aflu asta de la medic!

Curata ochii cu apa fiarta si racita (asta stiu de la mamici de la nov-dec care au avut canalele lacrimale infundate la copilasi), ca serul poate fi iritant in cazuri din acestea si intr-adevar, mergi la un medic oftalmolog.

Si nu te speria, chiar daca este canalul infundat, operatia de desfundare este de rutina...dureaza foarte putin...asta daca nu se rezolva prin masarea ochiului.

Bafta si tine-ne la curent!

Raluca [mamica]lui [bebic] David Calin (28.11.2006)

luna a treia

Distribuie pe alte site-uri

Si bebele finei mele are asa ceva. Mai intai i s-a spus sa il stearga cu ser fiziologic si sa-i maseze ochiul crezand ca are infundate canalele. Dupa ceva timp insa a mers la oftalmolog pt ca deja curgea ceva galbui din ochi si i s-a spus ca are conjunctivita, cel mai probabil luata din spital. Deci, mergi la medic cat mai repede. i-a dat niste picaturi dar inca persista lacrimarea, i se lipesc ochisorii din cauza asta. Ceaiul de musetel nu e indicat intotdeauna. Mai bine intreaba.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo]

• 3 months later...

Ceaiul de musetel nu e bun- asa este!!!Ser fiziologic, apa fiarta si racita.

Cel mai bine mergi la dr., se poate lua proba din ce ii curge si data la laborator ca sa stii ce si cum.

sanatate si tine-ne la curent!

Ile [gravi]40 si Victor [bicla] ( 22 dec 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...