miti2004 Publicat Martie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2007 dragelor, as vrea sa stiu ce camasi, fuste, pantaloni se mai poarta anul acesta pt o tinuta de birou unde, sa zicem, nu ai voie sa vii imbracat casual. Camasile mai pot avea danteluta, din aceea aplicata ? Vara asta se mai poarta camasute din panza topita ? Fustele cam cat de lungi pot fi ? Pantalonii pot avea dungulite din aceeasi culoare ( in alta nuanta )? Dati-mi si mie idei. In ultimul an nu am mai cumparat nimic pt birou pt ca am stat acasa cu bebe, dar din vara poate ma duc la munca si as vrea sa stiu ce pot cumpara din timp, ca mai dau de reduceri si ar fi pacat sa ratez. miti, mamica de 20 iunie 2006 POZE_Alex FILME_Alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuca Postat Martie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2007 Buna Miti, In principiu se poarta cam ce s-a purtat si anul trecut. DAAAARRR... daca vrei sa rupi gura targului mergi pe la Dika (care in perioada reducerilor au niste preturi super misto) si iti vei face o idee. Camasi se poarta mai mult din bumbac, uni sau in 2 culori. Se merge in continuare pe alb si negru, dar si crem sau bej. Cel mai bine e sa porti si ce ti se potriveste. Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuca Postat Martie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2007 Lol. Abia acum am vazut ca esti din Montreal. Si sor-mea e tot acolo. Miti. Alb, negru, crem, bej, daca sunt cu model, incearca sa fie pe nuante apropiate. Pantofi cu toc subtire. Astea sunt culori clasice, nu ai cum sa dai gres cu ele. Iar modelul este acela in care iti sta tie bine. Bineinteles, dupa moda. Dar nu tot ce e la moda e si frumos si iti sta si bine. M-am convins de asta. Eu am ales din ceea ce se poarta ce-mi sta bine si I stick to it. Spor la shopping. Cum mai e vremea la voi? Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.