Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

dureri de genunchi:ortoped sau reumatolog

Recommended Posts

ma tot dor genunchii (cumva in interior) - cand stangul cand dreptul;

durerea nu e constata si e suportabila; nu m-am lovit/cazut; analizele la sange am facut in iarna si erau in limite normale toate (de fapt durerile le am de cativa ani, dar apareau fff rar; anul asta ce s-au intetit plus ca m-am trezit de vreo 2 ori cu dureri la cotul drept; stiu ca astea pot fi si de la o pozitie deficitara in timpul somnului, dar as vrea sa verific).

Am mai fost la un medic de familie la control (acum un an) dar mi-a zis ca nu e nimic si cum eram la inceputul verii mi-a recomandat inot si soare (intradevar vara parca nu apar de loc durerile astea).

nu stiu la ce fel de doctor sa merg (chiar as vrea sa investighez amanuntit problema): reumatolog sau ortoped (si doctora de familie e plecata doua sapt din Buc).

S-a mai cofruntat cineva cu astfel de probleme?

Puteti sa imi recomandati doc. de care ati fost multumiti?

Multumesc anticipat!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si daca nici asa nu rezolvi nimic, mergi sa'ti faci si o echografie de tesut moale, sa vezi sa nu fie problema cu meniscul.

eu am avut groaznice la genunchiul stang. am fost la ortoped, mi'a facut radiografii, au iesit bine toate. pana s'a prins unul sa ma trimita la echografie. aveam fractura de menisc...

multa sanatate !!!

[copil] alexa si mami

Mergi mai intai la un ortoped. Acesta isi va da seama daca e cazul sa te duci si la reumatolog. Am patit si eu ceva asemanator, ma dureau cand genunchii, cand coatele. La un moment dat daca stateam de exemplu cu picioarele intinse (eu stand pe fotoliu) in jos, la televizor, amorteam in pozitia aia, nici nu ma mai puteam ridica de durere.

M-am dus la ortoped care nu mi-a gasit nimic, mi-a zis ca reumatismul se manifesta altfel (umflaturi ale articulatiilor, inrosirea incheieturilor etc) si mi-a recomandat sa fac miscare.

M-au durut si pe mine genunchii rau in vara dupa ce l-am nascut pe Cristi. Pana sa ajung la doctor (nu aveam timp de nimic atunci cu bebe mic) m-am uns de cateva ori cu Apireven (unguent cu venin de albine de la Plafar) si nu am mai avut dureri.

Ingrid si Cristi 4 ani

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...