Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mic dejun pentru bebe de un anisor?

Recommended Posts

dragi mamici va cer ajutorul![bang]

am o fetita de un anisor si nu mai stiu ce sa ii dau dimineata de mancare. refuza cu desavarsire fructele! cred ca s/o fi saturat. voi ce fel de branzica ii dati din cea de pe piata? ousorul de asemenea nu il vrea! doar cand si cand cu branza amestecata sau cascaval ras. are voie sa manance cremvusti? jambon?

va multumeste anticipat o mamica disperata

iris 77 mamica de maria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pt jarmo iaurtzelul il lasam ca masa de dupa masa pe la ora 18, 19. de mancat nu mananca cereale..decat in lapte. si noi bem laptic dis de dimineata.

pt luna 1 super esti o viitoare mamica sa inteleg? in cazul asta sarcina usoara in continuare. iaurtel mancam spre seara..cereale ..doar in laptic. aaa ii mai dau biscuite. am unii trimisi din afara sunt singurii care ii plac. merci am sa iti urmez sfatul in ceea ce priveste mezelurile. ...NU MEZELURI! CATEGORIC!

pt capra cu trei iezi mananca prea putin orez cu lapte, am incercat si gris ..uneori da, alteori nu.

un sfat bun cu soldateii...am sa il urmez

va multumesc

mami de maria

dianad, soldatei li se spune mai savant[:D] la dumicatii mici de piine unsi cu ceva( cu unt, cu gem , cu miere).

iris-poti sa mai incerci si papanasi cu smantana sau cu gem.(reteta data de fete la sectiunea de bucatarie).

sau chiftelute de pui - dar nu prajite ci facute in cuptor.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...