Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mi se ingrasa parul

Recommended Posts

Timp de un an am folosit doar samponul Favisan, dar de vreo doua luni am inceput sa folosesc din nou sampon cosmetic. Mi-am luat Nivea pt. volum, Sunsylk albastru, tot pt. volum si am observat ca parul incepe sa se ingrase la radacina. Sa fie oare samponul de vina? Mi-e ciuda pentru ca pana acum ma confruntam cu o problema (par uscat) si acum am trecut la cealalta extrema, par gras. Pana acum imi faceam masti cu ulei de masline, galbenus de ou si miere, si totusi parul meu era foarte uscat mai ales la varfuri. Acum il spal azi si maine deja luceste la radacina si ma enerveaza la culme? Cum sa rezolv problema aceasta? Va rog dati-mi o mana de ajutor.

Merci.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai parul vopsit sau satirat?

S-ar putea sa fie si din cauza alimentatiei sau stresului.Eu de anul trecut din oct a inceput sa mi se ingrase parul fara sa schimb samponul,apoi a inceput sa-mi cada.Am luat vitamine,am schimbat samponul,abia in febr.mi-a revenit parul,iar acum iar mi se ingrasa,imi vine sa mor,nu alta.

eva

Nu prea ma pricep la schimbari pentru ca parul meu e gras de cand il stiu. Adica in 2-3 zile il spal iar. Dar stiu ca secretia de sebum din glandele sebacee e determinata si de hormoni. Poate si asta sa fie cauza. Sau vedeti poate are legatura cu sezonul, stiu ca iarna se ingrasa mai repede pentru ca ti capul acoperit. Sau incercati sa nu il periati asa de des. Perii pieptanului determina glandele sa secrete mai mult sebum.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Sau vedeti poate are legatura cu sezonul, stiu ca iarna se ingrasa mai repede pentru ca ti capul acoperit.

De regula nu imi acopar capul iar anul acesta chiar n-a fost cazul pentru ca nici iarna nu am avut.

Imi vopsesc parul, dar tocmai aceasta era cauza faptului ca inainte era mereu uscat si acum [xx(]. Oricum imi spal parul tot a doua zi, asa il spalam mereu. Alimentatia nu mi-am schimbat-o, de grasimi in general ma feresc asa ca singura explicatie pe care o gasesc este samponul.

De ieri am inceput sa iau din nou zinc, si cine stie.

A, si cred ca mai e ceva, acum imi pica fisa [:D]. Am luat mult timp AC Diane 35 si acum din decembrie am facut pauza dar la urmatorul CM incep din noi sa le iau.

Va multumesc pentru raspunsuri.

Eu nu m-am lovit de problema asta pana anul trecut, dupa ce am nascut. Am scapat de problema evitand mastile de par prea dese si folosind balsam de par din citrice, astringent (de la Freeman, de exemplu).

Ai grija sa nu-ti aplici produse de styling decat pe varfuri si lungimea parului, nu si la radacina!!id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

Si eu m-am confruntat cu problema asta tot dupa ce am nascut. Asta dupa ce in timpul sarcinii (mai exact in ultimele doua trimestre) am avut cel mai frumos par din toata viata mea. Pe langa faptul ca nu se ingrasa, nici nu-mi cadea mai deloc. Asadar, secretia de sebum este clar influentata hormonal si mai greu sa produc schimbari , daca intervenim din exterior. Tot ce am putut face, a fost sa ma spal cat mai des pe cap, mai exact zilnic. Vorba aceea care circula prin popor, cum ca, cu cat te speli mai des, cu atat ti se ingrasa mai tare parul, este eronata. Oricum nu poti sa stai cu parul murdar. In concluzie, eu cred ca e legata de intreruperea anticonceptionalelor si mare lucru nu prea poti sa faci deocamdata.

Eu zic sa incerci sa te speli mai rar pe cap. Ideal ar fi la o saptamana. Stiu ca suna aiurea, dar la 2-3 zile chiar mi se pare prea des.

Dupa vreo 2 saptamani de testat o sa-si intre in normal parul. Eu stiu cu cat e mai des spalat cu atat se secreta mai mult sebum si de acolo ingrasarea asta...

Mult succes si sa fiti frumoase!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)

Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...