Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

PREZERVATIVELE CU VIBRATOR.

Recommended Posts

Mai fetelor , am vazut acum putin timp la o farmacie niste prezervative pe care scria ca au vibrator.Nu am cumparat atunci[noi folosim prezervative],pt ca nu mai aveam bani suficienti la maine ,ca facuse-m niste cumparaturi .In saptamana urmatoare am vrut sa cumpar ,dar nu mai erau.Nu am mai gasit la nici o farmacie ,iar la sexshop nici nu au auzit de asa ceva.Tare sunt curioasa sa vad cum sunt.Voi ati vazut pe undeva ?

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Chiar ieri am vazut asa ceva la o drogherie. Eu de fapt ma uitam ce fel de tampoane sa-mi cumpar pentru bagajul de spital si hop,atarna un prezervativ Vibrations in fata mea. L-am luat la studiat si la puricat ca mi se parea mie ceva ciudat. Am apducat sa retin ca "da senzatii maxime pentru amadoi timp de 20 de minute" . Nu am inteles cum si ce ca a venit un tip si s-a postat langa mine sa se uite la ceva si mi-am adus aminte ca am ditamai burta si un copil langa mine asa ca am pus pachetul ala la loc cu un gest de ala "Pfui,piei Satana" si m-am carat [:D] . DUpa aia mi-a parut rau ca l-am lepadat asa categoric, puteam sa o fac fara sa ma "oripilez" ca doar nu era treaba aluia la ce ma uit eu [8D]

Laura cu

LARA si

Surpriza[comoara]

Interesant [:-)))]

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

quote:Originally posted by Cristina_C

Am gasit o prezentare la durex vibrations. De fapt e un inel cu vibrator si se poate folosi cu sau fara prezervativ, dar in cutie ai si un prezervativ[alcool]:http://www.durex.com/hr/ringVids.asp

id="quote">id="quote">Ah,da asta e cu totul altceva,nu imi puteam imagina cum poate fi un prezervativ si vibrator.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

Ati vazut mai fetelor?Exact ca Lauraa am patit si eu l-am vazut ,nu l-am luat si pe urma mi-a parut rau.Daca nu te superi Lauraa pe unde ai vazut inculpatul prezervativ?Deci eu chiar vreau sa vad despre este vorba.Si nu ma las pana ce nu il am in mana [pe prezervativ] .Maine ma duc sa mai intreb acolo unde l-am vazut prima data sa vad daca au bagat.Si daca il gasesc va zic si voua despre ce este vorba.Si eu cred ca ar fi vorba tot despre un inel care vibreaza dupa cum spunea Cristina_C

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...