corina_popa Publicat Martie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2007 hellou sunt noua pe aici si sunt supi ca trebuie sa fac in continuare injectii cu pregnyl..desi am facut o luna si nu prea au avut mare efect....voi a ti avut problme cu valoare asta mare a IR ului din artera uterina stangaa??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Salutare si bine ai venit pe [dc] Eu am avut probleme cu ir-urile pe ambele artere si la prima sarcina si la a doua. La prima am avut la eco de 20 de sapt. valori in jur de 0.6 si 0.7. Am facut pregnyl, am luat magne b6 si bio marin, injectii cred ca am facut vreo 4, una la 4 zile. La urmatorul control scazusera cat de cat si am incetat injectiile. Singura faza nasoala a fost ca pititcul s-a ales cu un retard de crestere de 2 saptamani, dar in rest sanatos, doar cam slabanog 2.900 la nastere, nascut la 39+2 zile deci la termen. Acum la a doua sarcina valori mult mai mari, 0.78 si 0.9 inca de la 14 saptamani. Am facut 8 injectii cu pregnyl, una pe saptamana si iar magne b6 si biomarin, pe care le voi lua pana dupa ce nasc. Cand mi-a vazut valorile medicul meu, altfel genul care prefera sa menajeze gravida, mi-a spus sincer ca lucrurile se pot termina urit de tot. Dar in urma tratamentului au scazut valorile, nu atat cat ar fi trebuit dar nu mi-a mai dat pregnyl. Mi le masoara la fiecare vizita, urmarim atent si biometria fetala sa vedem daca bb creste bine. Ultima data erau 0.6 si 0.7, asta din urma in crestere de la penultimul consult. Dar cum bb e in grafic am zis ca mergem in continuare asa. Sper sa-ti scada si tie valorile si sa fie bine pana la urma. Cate saptamani de sarcina ai? Bb e in grafic? Andreea [gravi] mamica lui [copil] Filip Stefan Georgia[fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doradora Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 toata sarcina am avut ir-urile ceva mai crescute decat normalul, am stat in pat vreo 80-90% din sarcina din diverse motive, spre sfarsit doar pe partea stanga, dar in final bebelina e sanatoasa si frumoasa si in toate graficele posibile, slava domnului. asa ca tu asculta tot ce iti spune doctorul si o sa fie bine. chris + [copil]alexandra "]varsta alexandra poze bebe alexandra bebeii nostriid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doradora Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 tot eu, ca mi-am amintit ceva: dupa fiecare eco plecam acasa cu poze, doar ca pozele mele erau cu ir-urile, nu cu bebe. la un moment-dat a fost dr plecat si am mers la eco de 36 sapt la o alta doctorita, care mi-a constatat si ea valorile crescute, si doar atunci am iesit cu o poza de-a bebelinei. chris + [copil]alexandra "]varsta alexandra poze bebe alexandra bebeii nostriid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.