bufi Publicat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2007 Fetelor am nevoie de ajutorul vostru.Sunt intr-o mare dilema. Vreau sa-mi schimb culoarea parului si nu stiu in ce. Eu sunt vopsita bruneta, naturala sunt saten inchis... De obicei nu ma vopsesc des...de exemplu acum nu m-am mai vopsit de la inceputul lui decembrie. Am incercat la salon o suvita de par sa vedem cum cedeaza la decolare si este ok. Coafeza imi propunea sa ma decolereze si apoi sa-mi aplice un ciocolatiu. Astept sfaturile voastre! Multumesc! Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Pai depinde de culoarea ochilor si nuanta tenului. Dar cred ca nu ai da gres cu un saten mai irizat, mai deschis. Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Am ochii verzi si nuanta tenului usor creol. http://www.coolgirl.ro/new/sectiune/beauty/articol_89adfhntvy_vopseste_te_cu_cap_girl.html Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Ce-ai zice de o culoare ca a Mihaelei Radulescu sau Lili Sandu? Si eu am ochii verzi si ma prinde bine culoarea asta (sau cel putin asa cred eu) Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Nu prea imi dau seama la Mihaela Radulescu ce culoare are...parca de fiecare data are o alta nuanta. Ce culoare asa-i spui coafezei? Si ar iesi daca ma decolorez? Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilianasoare Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Cred ca trebuie decolorare, avand parul negru. Eu l-am avut blond si a prins din prima. Cred ca cel mai bine te sfatuiesti cu coafeza dupa ce vezi toate nuantele care te intereseaza. Mie personal imi place foarte mult satenul, dar o nuanta calda, mai ales acum, ca vine vara. Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Multumesc mult lilianasoare! Duminica merg la salon...asa ca luni iti voi spune ce am facut. Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simmonna Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Ai parul lung sau sau scurt? Pentru ca daca il ai scurt, poate il poti aduce la nuanta dorita in cateva luni. E pacat sa-l decolorezi. Parul se arde si nu mai are aceeasi textura, nu se mai aseaza la fel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Martie 29, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2007 Am parul de marimea medie, asta inseamna ca trebuie sa astept ceva ca sa tot creasca. Nu mi-am facut niciodata decolorare de par...sper sa nu am probleme Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Postat Martie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2007 Succes Bufi. Sper sa ai noroc de o coafeza buna, ca sa nu ai surprize neplacute. Ma gandeam ca o solutie ar fi sa iti deschizi parul prin suvitze. De fiecare data altele, pana se deschide tot. Poate o sa fie mai putin traumatizant pentru par. Ioana si [zana] Rebeca http://community.webshots.com/user/bebebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.