liliana_28 Publicat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2007 Buna, Sunt curioasa daca a folosit cineva vopseaua aia la care ii fac reclama ...fara amidon. Trebuie sa ma vopsesc si nu stiu daca este buna....sa o cumpar...sau nu..... O zi bunuta Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici Calinut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greierash78 Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 [:D]Vopsea cu amidon?? Vopsea cu amoniac, poate!Vb de cea de la L'oreal? Zice ca ar fi buna, ca nu se vede aiurea cand itzi cresc radacinile, dar eu pana nu incerc...nu cred nimic[:D]! ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004) pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Sunt curioasa daca a folosit cineva vopseaua aia la care ii fac reclama ...fara amidon. Ma vopsesc de vreo 12 ani dar inca nu am auzit de asa ceva. Vopseaua de par contine amoniac dar sa contina amidon[:0] sincer nu am auzit, vazut, citit undeva. Cred ca te referi la vopseaua crema de la Loreal, cea careia ii face reclama Penelope Cruz nu-i asa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana_28 Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Vai fetelor......cat de ametita sunt.....[bang][bang] cum spuneam si la subiectul deschis de mine "Anticonceptionalele" sunt.......ametita rau. Imi cer scuze de greseala....amoniac Vai,vai....nu pot sa cred ce dusa sunt O zi buna Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici Calinut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana_28 Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 gata.............am reparat gresala.... si totusi......este buna sau nu? O zi bunuta Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici Calinut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Eu m-am facut cu alta vopsea care nu contine amoniac...si e super.Arata mult mai bine parul ...nu se cunoaste diferenta cand creste (ma fac cu o culoare asamanatoare celei naturale). O sa o incerc si pe cea de la L'oreal. ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana_28 Postat Martie 28, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Multumesc corina, am sa o incerc si eu. Sper sa fie buna si pentru mine O zi cat mai bunuta Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici Calinut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mona72 Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 Eu folosesc de aproape 2 ani vopsea fara amoniac de la L'Oreal (aici se numeste L'Oreal Color Spa).Nu o aplic separat pentru radacini si totusi culoarea e uniforma,sunt multumita de ea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Martie 28, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2007 si eu am inceput sa folosesc L´Oreal Casting, momentan mi se pare ok, oricum eu folosesc nuante relativ aproape culorii naturale a parului. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tierry Postat Martie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2007 Fetelor..prinde si pe par blond oare? Ce stiti? Ca m-am saturat de blondul asta si parca m-as face si eu o nuanta mai naturala, dar nu as vrea vopsea...as incerca un Casting din asta..dar mi-e sa nu dau banii degeaba. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.