Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

halvaua si nucile,bune pt copii?

Recommended Posts

crisul meu are 2 ani si aproape 3 luni si am observat ca i plac nucile.si halvaua.bine,nu se omoara cu mancatul,de fapt el nu mananca nimic cu pofta,insa ma interesa daca pot sa i dau din cand in cand si daca sunt benefice pt organism.asta pt ca sunt impotriva alimentatiei nesanatoase la copil.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este suficient de mare casa guste din orice. Nucile sunt chiar sanatoase, daca nu-s sanse sa se innece. Dar halvaua cred caeste un dulce cam gras pentru ficatelul lui.

Sub forma de seminte poti sa-i dai cate ceva, dar chiar halva...acuma depinde si cat mananca sau cat de des. Dar halvaua este grea in general, chiar si pentru un adult, adica.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Nucile stiu ca-s foarte bune, doar sa fii atenta sa nu se innece cu ele,halvaua e cam grasa ptr copil zic eu..e adevarat ca e ulei vegetal, dar e si foarte dulce

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS">

Halvaua e facuta din miez de sambure de seminte de floarea soarelui, sigur ca e foarte buna ptr copil. Nuca, dar macinata si amestecata cu: (retete testate de noi)

-branica dulce

-miere

-gogosele din piure de cartofi cu faina, fierte

-biscuti (un fel de rafaelo din salam de biscuti sau cereale Milupa de biscuti)

-grau fiert si macinat (ceva asemanator colivei)

-gris

...cam asta imi amintesc acum.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

quote:Originally posted by Alex2

Halvaua e facuta din miez de sambure de seminte de floarea soarelui

id="quote">id="quote">Exista si halva din seminte de susan. Eu la aceea ma refeream cind am spus ca este o sursa foarte buna de calciu.Sivi - mami de doua printzeseid="purple">Shirly [flo] (12.09.1999) & Danielle [flo] (27.03.2003) ( poze mai vechi si mai noi )id="size1">id="Comic Sans MS">

La 2 ani si 3 luni nu vad de ce nu i-ai da copilului si aceste bunatati! Atita timp cit mesteca si nu exista riscul de a se ineca...Spui ca nu maninca nimic cu pofta...deci nu exista riscul de a minca exagerat ceva, in cantitati mari, care sa-i dauneze...Asa ca da-i cu incredere! Ale mele maninca nuci si alune de pe la un an jumate!Iar halvaua ... "mniam-mniam"...este reactia fii-mii cind o vede![:D]

My lady Di & Aly

Filmulete si Filme noi

Serbarile de Craciun

Life is short...and before you know it your feeling old!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...