Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Locuiesc in Rahova si mi-ar place sa duc fetita mea de 2 ani la piscina. Stie cineva vreun club sau asa ceva prin zona Drumul Taberei, cotroceni, sau pe undeva mai aproape de noi si care sa suna sara calul la preturi? Se exclude din start Marriot datorita pretului.

Multumesc anticipat.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Monica-Elena

Clubul Micilor Campioni in Bucurestii Noi. Pret pe individual 140 euro pe luna(adica copilul tu si instructorul) si in grup adica 3-4 copii 100 euro pe luna.Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-GabrielEsentele tari se tin in sticlute mici.

id="quote">id="quote">Mooaamaaaa ce preturi!!! De cate ori pe luna pentru acest pret?

Incearca si in Dr. Taberei, Valea Oltului, la Hotel Passion. Este frumos, anul trecut cand am vrut noi sa-l inscriem pa Calin la cursuri de inot, era cursul de 12 ore aprox. 2 mil.

Pentru detalii vezi si www.passionclub.ro

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

La Passion e dragut,intim si curat dar nu se fac cursuri pt.copii asa de mici.Adica, teoretic,se fac dar profa(antrenoarea)sustine ca sub 5 ani sunt prea mici si ca ar lua banii degeaba.Singura solutie (pe care am adoptat-o si noi)este sa te duci tu cu copilul.Intrarea e 250(parca)si copiii sub 4 ani gratuit.

Balaceala placuta!

Irinuca

Poze cu Raducu si Raluca:

http://picasaweb.google.com/mircea.strimbeanu

buna.

si eu sunt foarte interesata. am vorbit cu medicul si mi-a spus ca n-ar mai fi o problema clorul la varsta asta (fiica-mea are 10 luni si jumatate). stie cineva un bazin de inot, mai curatel, in zona Iancului, Pantelimon, Balta Alba?

noi inotam de la o luna si jumatate, in cada, insa nu prea mai incape...

Luana si [am]Hora - 14 Mai 2006

poveste

io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

26octombrie, ai avea in zona Miramar-ul, dar nu stiu cat de curat e. Du-te tu, fara copil, balacestete si vezi care e "atmosfera". Dupa ce mai creste, dupa 3 ani, poti sa o dai la Lia Manoliu. Anul trecut era 1 mil/luna -3sedinte (de 1ora juma') /saptamana. Puiul meu a fost si nu s-a ales cu vre-o problema.

Anya

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...