Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sos: injectii la domiciliu in Ploiesti

Recommended Posts

Buna tuturor!

Intreb in primul rand mamicile din Ploiesti daca stiu vreo asistenta medicala care sa faca injectii la domiciliu in Ploiesti (contra cost, evident) incepand de vineri seara?

Pt pici, antibiotic la 12 ore. Pana la urma ar merge si varianta sa aducem piciul la domiciul asistentei daca altfel nu se poate.

Multumesc anticipat!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am rezolvat cu Mediurg-ul, trebuie sa programezi injectia cam cu o zi inainte (apoi iti fac asistentele direct programarea in caietul lor pentru urmatoarea injectie). Ce a patit piticul?

De ce nu vii la piticii de Ploiesti? Ne-ai pierdut? Ne gasesti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97145

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Multumesc, Medeea. Incercam cu Mediurgul, cu toate ca pt azi ii cam tarziu.

Piciul are otita, laringita si amigdalita. In plus de la statul in spital si niste afte in gurita de ne-am intors la meniu de bb, adica lapte.

Nu v-am uitat, mai va citesc din cand in cand si promit sa intru si acolo la subiectul ploiestencelor, pur si simplu pana saptamana viitoare sunt inca navetista si lipsesc de acasa cca 12-14 ore, dar recuperam noi.

[flo][flo][flo]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...