Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Adio Costa Rica!!

Recommended Posts

Draga comunitate,

Ma despart de aceste frumoase meleaguri, peste doua saptamani vom urca in avion spre destinatia Europa-Germania.

Cand am ajuns in costa rica, v-am cunoscut pe voi comunitatea DC,din intamplare navigam pe net si l-am rugat pe nenea googole sa-mi spuna si mie de ce nu pot avea un copil,parca ar fi fost un oracol,un fel de vrajitor asa de increzatoare eram in net si inca mai sunt.

Am rascolit mii de pagini scrise pe diferite site-uri,dar intr-o zi am descoperit Despre Copii,au trecut deja 3ani si sase luni de cand locuim in costa rica,o tara care mi-a "cuibarit" in suflet marea mea iubire Sophia.

Am suferit alaturi de voi,am plans cu voi,am ras cu voi,m-am certat cu voi,mi-am luat si un avertisment ...tot cu voi, dar au trecut cei mai frumosi ani din viata mea.

Am decis sa-i numesc "3 ani Despre Copii ,in costa rica".

Cu mult timp in urma imi pierdusem zambetul si speranta,credeam ca nu voi fi mamica,Sophia ne-a mobilat sufletele goale iar voi DC-ul mi "l-ati decorat"!

Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati dat raspunsuri la intrebarile mele disperate,imi cer iertare celor pe care i-am jignit.

Ma despart in acelasi timp de pamantul natal al bebelinei mele,Costa Rica, o tara incredibil de frumoasa cu contrastele ei,oamenii de aici mi-au aratat ce inseamna sa fii tolerant,am invatat inca o limba straina ,ma simt mai bogata spiritual ,acum cand plec spre alte orizonturi,simt un nod in gat de tristete.

Ieri seara, am primit un telefon de la o prietena sa ma anunte ca sambata seara au o surpriza pentru mine ,seara mea de "despedida", am plans dupa ce am inchis telefonul,vor fi langa mine toate prietenele mele pentru asi lua la revedere in felul lor.

Vom merge la "Utopia" ca pe "vremurile bune" cand nu aveam bebe, in fiecare joi, cu sfintenie,mergeam la chef doar fetele, ce petreceri de neuitat!!!

Ma despart de voi dar si de costa rica,ne vom auzi din nou cu acelasi pseudonim de pe meleagurile germaniei,sper sa invat limba lor si sa pot sa ma imbogatesc cu inca o cultura ,cea germanica.

Multumesc comunitatii DC

La revedere

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ionicaaa id="red">te desparti de Costa Rica da de mine nu[:D]pt mine chiar daca esti in Costa Rica,Germania,Italia nu conteaza pt mine ramai aceeasi ionicaid="red"> pe care am cunoscut'o aci pe DC[;)]

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

Putin cu putin se aduna marea...id="red">

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">[gravi]12[copil][copil]

[i]

Nasica

Liana30

Te-am "zarit" prima oara la "endometru/ovulatie",ce disperate mai eram noi doamne!

Iata ca a venit ziua cea mare si pentru voi,vei fi cat de curand mamica a doi prichindei.

Te admir mult Liana,esti o fiinta foart speciala,ai un suflet nobil si o forta cred eu de la Dumnezeu.

Putina lume stie cat de mult te implici la UMANITARE,te voi sustine oricand atata timp cat voi putea.

Multumesc de urari!

Pupici la pitici.

Frumos scris...cred ca ai sufletul plans, dar curajul nu-ti lipseste. Bafta multa si, pentru noi, cei din comunitatea noastra de aici, nu conteaza distantele; oricum vei fi aici.

poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto] 2006[foto]2007[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Siminaf,Corindana,Rufus,

Va multumesc pentru incurajari,asa este Rufus,am sufletul plans,dar am si o luminita de bucurie,germania este mai aproape de Romania tara mea !

Hai ca ma duc sa impachetez!

Azi fac un "sale garage" ,ma voi desparti de vechituri si de tone de lucruri care ne oboseste existenta.

Pupici

Toate cele bune, drum bun si acomodare usoara,va doresc in noua voastra tara [floare3]

P.S. Sa aduci si vremea din Costa Rica la noi,da ?

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Alba,Am sa aduc si soarele ,in suflet si pe buzele mele!Sincera sa fiu,abia astept sa mi se "zburleasca" pielea putin de frig,am suferit f mult din cauza caldurii tropicale in perioada de sarcina.Abia astept sa ma tavalesc in zapada,sa skiez,sa mananc turturi,doamne ce dor imi este de frig!!

quote:Originally posted by alba

Toate cele bune, drum bun si acomodare usoara,va doresc in noua voastra tara [floare3]P.S. Sa aduci si vremea din Costa Rica la noi,da ?Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

id="quote">id="quote">Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006 http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...