Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ajutor...

Recommended Posts

Am facut o mare prostie... m am tuns ... si imi sta oribil!

Asta e prima veste proasta. Vestea proasta cu nr. 2 este cva nici nu mai pot tunde din par ... e prea scurt.

Ajutati ma va rog cu niste artificii (nu peruca) ce ar putea sa mascheze o tunsoare aproape baieteasca . Sotul meu m a pupat pe frunte si ma striga pustiulica! e groaznic!

Nu ma rasfat !

Merg la tunsoare scurta agrafute, bentite,suvite nepermanente care sa mai te faca sa uiti de tunsoare ??

ag

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai probabil e socul de inceput cand schimbi ceva in mod radical - poate peste cateva zile ai sa te mai obisnuiesti si n-o sa-ti mai para asa groaznic.- este posibil ca in realitate sa nu-ti stea chiar asa rau cum crezi

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">

Stai linistita, dupa cateva zile o sa te obisnuiesti cu noua tunsoare iar parul o sa se aseze mai bine, dupa ceva vreme. Priveste si partea buna a lucrurilor, se spune ca tunsorile scurte intineresc, ne fac sa parem mai pustoaice. Si o schimabare e buna, plus ca parul creste.

Poti purta clamite, vad ca la moda sunt cele tip bijuterie, cu tot felul de pietricele si floricele finute. O clamita cu strasuri prinsa intr-o parte, in breton, e chiar chic.

Moira

sau cateva suvitze, 4-5, colorate...

mie imi plac tunsorile scurte, nu cred ca-ti sta oribil!

si schimbarea a fost asa de drastica - adica ai renuntat la niste plete pana la brau?

id="right">

Eu

stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.

S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste

drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Eu te nteleg cel mai bine ca nu-sh ce i-a venit lu Bernard al meu sa ma tunda futurist[bang]...

Cand am plecat de la el, parul arata super dar dupa prima baie nu statea in nici-un fel[q], de data asta ajunsesem in Romania si am decis sa ma tund, sa-i faca ceva sa arat si eu om!

Ei m-am dus la coafor, unu d'ala cu fitze si m-a tuns aia mai prost decat eram, adica foarte scurt in spate (2cm nu exagerez) si mi-a lasat un valvoi in fatza, ziceai ca m-a lovit trenu'!

Am facut scandal ca n-am mai rezistat , dar degeaba ca paru n-avea cum sa mi-l mai puna inapoi..

Pana la urma a venit sefa lor si m-a programat in aceeasi dupa-amiaza sa rectifice ce-mi facuse "marea coafeza".

Si, uite asa anu trecut am fost tunsa mai scurt ca pistruiatu[q]!

Singura solutie...a fost sa imi ignor total frizura vreme de 3 luni!

Acu...suflu si-n iaurt!

mami de Calin rasfatzat:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...