ocu Publicat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2007 Untitled DocumentIn atentia posesorilor de conturi BRD-NET, Circula un mesaj care se pretinde a fi de la BRD. In realitate acesta incearca sa fure date personale si acces ilicit la conturile voastre BRD. Daca primiti un mesaj cu continut similar ca mai jos, sterge-ti pur si simplu mesajul! ----- Original Message ----- Sent: Friday, March 30, 2007 9:42 AM Subject: FW: O noua procedura de verificare a conturilor BRD-NET From: BRD - Groupe Societe Generale [mailto:brd-net@brd.ro] Sent: Friday, March 30, 2007 8:00 AM To: Subject: O noua procedura de verificare a conturilor BRD-NET Stimate client, Recent, BRD a derulat o procedura de verificare a conturilor BRD-NET datorita numarului crescand de frauda in anumite tari europene. Protejarea securitatii contului dvs. si a retelei BRD este principala noastra grija. Ca si o masura preventiva trebuie sa va confirmati datele contului pentru o mai mare siguranta. Va rugam sa accesati contul dvs. dand click pe linkul de mai jos: http://www.brd-ro. net/part/ro/idehomxxx.html Ne pare rau pentru deranjul cauzat insa este in folosul contului si depozitelor dvs. Va rugam sa nu raspundeti acestui e-mail. E-mailurile trimise catre aceasta adresa nu primesc raspuns. Copyright © 2007 BRD - Groupe Societe Generale Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2007 Din astea circula si aici. Este asa numitul phishing, prin care se cer pe mail date bancare. Iti trimit un link, iti fura ochii cu un logo al unei banci si unii chiar o iau de buna. Ce s-a semnat la banca e sfant!!! Niciodata banca nu te va contacta pe mail. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2007 Aceste mesaje se cheama : Phishing http://en.wikipedia.org/wiki/Phishing si merg bine cu alt subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96717 Cu respect, G. www.siteaudit.roid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemary Postat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2007 multumim de info. eu personal nu mai am nicio legatura cu BRD-ul si am jurat ca nici nu vreau sa mai am. oricum am trimis si eu mesajul mai departe chiar acum cateva zile am primitsi eu un mail prin care am fost informati ca a fost descoperit un bancomat "falsificat" al BRD-ului. a fost pusa o tastatura falsa peste cea existenta care iti retinea pin-ul iar in fanta in care introduceai cardul era pus un dispozitiv care iti duplica cardul. atentie mare! Mariid="blue"> Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.id="red">Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2007 mii de multumiri! eu am cont la BRD si era posibil sa raspund unui astfel de mesaj. ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Martie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Martie 30, 2007 Multumim de informatie. Eu mai platesc prin BRD NET si supa aia imi calculez comisioanele platite si imi promit sa merg la ghiseu data viitoare, dar tot prin net ajung sa platesc Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.