Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dereglare hormonala!?!

Recommended Posts

Buna fetelor!M-am gandit sa va intreb si pe voi despre problema pe care o am pentru ca sunt sigura ca voi avea ceva de invatat din experienta voastra!

La sfarsitul lui ianuarie am avut o sarcina oprita in evolutie si din pacate a trebuit sa ajung la chiuretaj! [:(]

Problema este ca nici pana acum nu mi-a venit CM si astazi s-au implinit 8s de la chiuretaj!

Sarcina nu este sigur si medicul spune ca este o dereglare hormonala pt care mi-a dat Utrogestan timp de 10 zile.Eu inainte aveam CM regulat nu am avut niciodata probleme hormonale!Sper sa nu ma dereglez si mai tare de la aceste pastile!Sunt tare ingrijorata! [:(]Trebuia sa asteptam 2 CM si apoi sa incercam din nou sa avem un bebe dar nu a venit nici macar primul CM! [:0]

Voi ce credeti?S-a mai intamplat cuiva asa ceva? [help]

Multumesc anticipat! [flo]

Mirelaid="brown">id="size1">[flo]

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugoid="brown">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am ceva probleme.

In luna februarie mi-a intarzie 2 saptamani si cand mi-a venit am simtit ca mor, iar in luma martie inca nu mi-a venit...in contextul in care trebuia sa-mi vina pe 19 martie si azi suntem in 30 martie.

Nu am fost la doctor...nici nu stiu ce sa fac

Azi cred ca-mi iau un test, poate-poate...chiar vrem un bebe

Bufi

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...