Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

operatii estetice dupa nastere

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca nu mai vrei sa faci copiii si daca a trecut cel putin 2 ani de la sarcina poti face operatia. Este relativ simpla, dar un medic bun iti va cere conditiile pe care le-am zis mai sus.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

Si eu sant interesata.Burta mea atarna de o rulez si o bag in chilotei[fum].Cred ca de la cele 2 cezariene.

quote:Daca nu mai vrei sa faci copiii si daca a trecut cel putin 2 ani de la sarcina poti face operatia
id="quote">id="quote">

Nu am stiut ca implica asta ...cred ca o sa mai astept.Cine stie un doctor priceput sa ne spuna si noua.

Multumim![hippi]

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEAid="red">

POZICI

Eu nu mai am probleme, am inceput sa fac sport, am mai slabit si m- am mai "retras" sa ca zic asa.

Totusi, daca nu arat cum vreau eu pana in vara, imi reglez burta si fundul ca sa mi iau o piatra de pe inima.

Am si fost la un medic si am vorbit asa ca...sper sa fie ok.

Si eu am tesut cutanat in pus la mare greu! Asta de la miile de vergeturi pe care le-am facut in prima sarcina. Evident ca vreau sa pun bisturiul pe ele, dar inca nu am bani; asa ca astept zile mai bune si clar le rezolv!

DAca poti, eu zic sa nu stai pe ganduri.

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [harp] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

quote:Originally posted by Siminaf

Sala, sala, dar cind exista un exces de tesut cutanat si subcutanat, sala nu ajuta. Excesul trebuie indepartat daca organismul nu a putut sa faca acest lucru singur.

id="quote">id="quote">Ai perfecta dreptate.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 [auto]"Happyness is the key to your heart"

Buna fetele,

Daca s-a interesat vreuna dintre voi de implicatii, complicatii, costuri pentryu eliminarea burticii + a miilor de vregeturi de pe ea, pls spuneti-mi si mie ca innebunesc !

Am slabit detul de bine, arat bine acum insa am ramas cu burta pe care nu o pot da jos + vergeturile.

Costurile sunt mari ? pe mine m-au cam speriat, am mai sunat pe la clinici si pot ajunge si pe la 3000 euro, voi ce stiti ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...