Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Floriile

Recommended Posts

FLORIILEid="red">

Este numele unei sarbatori pagane de primavara,Floralia-sarbatoarea Florei,zeita reanvierii naturii.

Aceasta sarbatoare este asociata cu momentul in care Mantuitorul a intrat ultima oara in aceasta Duminica in Ierusalim,iar poporul l-a intampinat cu ramuri de curmal si alte flori.

In ziua de Florii sunt aranjate si ornate mormintele cu ramuri de salcam,se fac pomeni pentru odihna sufleteasca a celor trecuti in nefiinta,se pun crengute de salcie la geamuri,usi sau porti.

Floriile reprezinta o sarbatoare speciala.Fiecar persoana cu nume de floare devine un simbol al prospetimii naturii,al primaverii,al sperantei.

Va felicit pe toti/toate care purati nume de floare si va doresc o primavara minunata

[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574

Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe mama mea o cheama Violeta asa ca iti multumesc in numele ei !

.............................

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Sa nu uitam ca duminica nu este doar ziua florilor ce populeaza natura ci si ziua acelora dintre noi care au privilegiul de a purta un nume de floare. Ce poate fi mai frumos, de exemplu, decat sa te numesti Delia, Lacramioara, Margareta, Craita sau Bobocel, Florica, Florina, Gherghina,Florentina, Florin,Narcisa, Iris, Viorica, Violeta, Camelia, Crina, Crizantema, Dalia, Margareta, Narcisa, Romanita, Anemona, Trandafira, Micsunica, Garofita, Panseluta… Cei mai multi barbati cu nume de flori se numesc Florin, Florentin, Florian, Crin, Mugurel, Trandafir, Narcis, Ghiocel sau Viorel. Lor li se adauga si altii, cu nume de flori mai rar intilnite sau al caror nume inseamna o anumita floare, dar intr-o alta limba. Pentru toate aceste fete si baieti, sarbatoarea Floriilor este una aparte.

Primavara le ofera prilejul de a se bucura de numele ce le poarta, de faptul ca florile au pentru ei un simbol unic.

"LA MULTI ANI FLORILOR...! oriunde sunteti...."

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

PRIMAVARA Jurnalul meu

Simina [zana] cu Teo (7.06.2006)[copil] ,Diana (30.05.2003) [huta]si Andrei (10.04.2001)

[grup]Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.

Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Da ....ce frumos....

LA MULTI ANI celor care poarta nume de floare...sa fiti fericiti

Aici(in Israel,cei crestini)isi imbraca copii in ingerasi si ii duc la biserica,este foarte frumos,sa vezi atati copii imbracati in ingerasi...este foarte frumos...

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

la multi ani! daca sotul ma alinta cu nume de flori se pune?

si acum,serioasa fiind,eu cred ca cel mai important e simbolul religios al sarbatorii.nu trebuie sa se uite de el in favoartea onomasticii,pentru ca toti suntem sarbatoriti prin faptul ca EL s-a jertfit pentru noi.is pentru asta sa ii multumim lui Dumnezeu.asa ca va urez la multi ani tuturor crestinilor.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!

elenica lu' mamica

LA MULTI ANI !!!!id="red">in numele meu si a floricelelor de la "prieteni dintotdeauna" tuturor celor de pe forum, sotilor/sotiilor si copiilor+ parinit,prieteni si cunostinte, care isi sarbatoresc ziua maine !!!

[flo][flo][flo][flo][flo][flo]

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]

---------------------------------------------------

Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

quote:Originally posted by nusicasiely

la multi ani! daca sotul ma alinta cu nume de flori se pune?si acum,serioasa fiind,eu cred ca cel mai important e simbolul religios al sarbatorii.nu trebuie sa se uite de el in favoartea onomasticii,pentru ca toti suntem sarbatoriti prin faptul ca EL s-a jertfit pentru noi.is pentru asta sa ii multumim lui Dumnezeu.asa ca va urez la multi ani tuturor crestinilor.cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!elenica lu' mamica

id="quote">id="quote">[flo] Ai dreptate, si spun si eu La Multi Ani celor care isi sarbatoresc numele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...