Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Am cumparat ieri un aparat din farmacie dar aerul care il elimina este cam rece,,, ma asteptam la vapori de aer calduti.Este normal?Voi cu ce faceti copiilor aerosoli?Acum suntem pe tratament cu :fluimucil acc 0,5ml&2,5 ml ser fiziologic.Dar dupa ce se face bine cred ca ar fi sanatos sa ii fac in fiekre seara mai ales ca e si alergic cu sanse mari de astm.Va pup
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca sinteti in Constanta nu sint aerosoli de la mare?

Ce aparat? Eu cred ca e normal ca aerul sa fie doar filtrat cu filtrul cu sare, nu si incalzit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Cred ca se refera la un APARAT PT NEBULIZARI, nu la un aparat salin. Aerosolii se fac in functie de afectiune, la sfatul medicului.

Aburii au temperatura substantei pe care ai pus-o in recipient. Aparatul nu incalzeste substanta.

Substantele pt. nebulizare folosite de noi pana acum au fost:flixotide, ventolin, fluimucil...fuctie de afectiunea copilului si se administreaza numai cu acordul medicului...sunt medicamente, cu efecte secundare. Fluimucilul, de exemplu, ajuta la fluidificarea secretiilor, in timp ce flixotide este antiinflamator iar ventolin este bronhodilatator.

Acest aparat te va ajuta foarte mult in tratamentulde criza cat si in cel de intretinere, insa nu va impedica manifestarea alergica. Pentru asta trebuie sa inlaturi factorii alergeni (asa cum ti-am spus si la BEBEI CU ALERGII).

MULTA SANATATE!!!

Mamica fericita a doua minuni: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian (21.04.2005)

Orice tratament cu aerosoli ai face, trebuie facut la indicatia mediculuiid="red">.O prietena de-a mea si-a tratat copilul gresit ( dupa cum a crezut ea)si nu a avut efectul scontat.Din contra!

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Buna fetele, mersi pt rasp,,, ma refeream la acest aparat: http://www.buymed.ro/product.php?id=242&aparat_medical=%20Aerosoli%20Artsana%20Classic

la recomandarile medicului facem aerosoli cu fluimucil&ser fiziologic dar ma gandeam pt intretinere ceva natural.Da suntem din Cta dar nu e mare lucru cred ca aerosolii facuti in casa sunt mai eficienti.pupici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...