Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ochelarii de soare

Recommended Posts

Ce fel de ochelari de soare folositi sa va protejati de UV?

de unde ii cumparam?

tineti cont de ce modele sint la moda?

sa fie din plastic sau din sticla?

eu am facut greseala sa tin cont de model anul trecut si am cumparat unii care aratau bine dar erau calitate proasta si ma durea capul si ma lua cu ameteala de la ei, bine ca am sesizat la timp.

voi de unde ii luati? de la magazin de accesorii sau de la magazin de optica?

am vazut ca de la optica sint mult mai scumpi.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Chiar daca sunt mai scumpi, e bine sa aiba protectie. Asta e primul lucru de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne achizitionam o per de ochelari de soare. Daca sunt doar de fitze, dar nu au protectie UV, ne fac mai mult rau decat bine, pentru ca ochiul nu se mai inchide automat in contact cu razele de soare. E drept ca modelele si frumosase si cu filtru UV sunt destul de scumpe. Eu insa zic ca, ori dau mai multi bani ori si iau ceva garantat ori nu mai port deloc.

ce ar trebuii sa conteze in primul rand este protectia anti-UV, inainte de moda, pret...etc...De asta cred ca cel mai bine e sa ii cumparam de la magazinele de optica. Cu siguranta vor fi mai scumpi decat cei luati din mgazinele de accesori, dar daca alegi un model clasic si care te avantajeaza cu siguranta raman indemodabili si poti sa ii porti multi ani de-a randul.

eu de exemplu, sunt fidela modelului aviator de la Ray-ban, ii purtam inainte sa fie la moda si continu si acum sa ii port. Cu timpul am adunat mai multe culori de rame si lentile, de la cei clasici pana la cei mai fistichii ( Rame roz si lentile gri ), ii adaptez in functie de tinuta si moment.

cat despre lentile, sa stii ca cele din plastic sunt de calitate foarte buna acum, e mai bine sa le alegi din acest material pt ca cele din sticla, daca se sparg iti pot intra in ochi. Cunosc pe cineva chiar care asa si-a pierdut un ochi, cu o pereche de Ray-ban de pe vremea cand inca se faceau cu lentile de sticla. Acum au renuntat la acest material.

in rest alegerea modelului tine de gust si fizionomie, insa e bine sa fie destul de larg incat sa proteje ochiul de razele care pot intra pe sus daca lentila e prea ingusta, ceea ce nu e prea greu de gasit la modelele care se poarta acum :)

edit: acestia sunt cei pe care ii ador http://www.ray-ban.com/France/HomePageFrance.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...