Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Va cadea noul guvern?

Recommended Posts

Tariceanu a anuntat ca va propune un guvern fara PD. Ce credeti ca urmeaza?

Eu cred ca guvernul cel nou nu va cadea in parlament, ca nu va avea nici sustinere dar T. poate guverna cu ordonante de urgenta. Motivul pentru care cred asta: anul viitor este an electoral, si probabil PNL va pierde alegerile daca va plati pretul guvernarii (daca oamenii vor fi nemultumiti dupa intrarea in UE). PD va face valuri ca si pina acuma, la fel PSD sau PLD, pentru a cistiga capital electoral.

Dar pina una alta sper ca asta sa insemne ca se va putea guverna, si ca acei observatori trimisi de UE vor vedea progrese la reforma in justitie etc.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 159
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Parca vad noul guvern:

Norica Nicolai la Administratie si Interne (ea la Administratie, nepoata la Interne)

Ludovic Orban la Cultura si Cantece de Petrecere

Crin Antonescu la Constructii din Fier Breton

Dinu Paturiciu la Externe si Extrageri

André Citroën la Transporturi , da' asta e daca nu poate sa vina se numeste tot Tariceanu interimar

Observatii:

1. Decebal Traian Remes reloaded [:D]

2. Cu un pacalici la MAI se poate da un pe loc repaus, eventual chiar un la loc comanda luptei anticoruptie

3. Baietii destepti vor lucra in liniste caci comasarea economiei cu finantele va scurtcircuita traseul lung al reesalonarilor si stergerilor datoriilor.

4. Cioroianu a gresit guvernul.

Una peste alta prevad cel mai slab guvern postceausist.[:(]

Eu cred ca o sa treaca in varianta PNL+UDMR (UDMR va avea 3 portofolii de ministri si unul de viceprim ministru. Pc +PRM au anuntat ca nu o sa voteze un guvern in care va fi UDMR. (ceea ce mie mi se pare o prostie pentru ca daca o persoana este buna in ceea ce face conteaza prea putin ce nationalitate are).

PD-ul va lipsi probabil de la vot pentru ca noul guvern va merge pe proiectul de guvernare al aliantei. ar vrea sa voteze impotriva, dar asta ar insemna sa-si submineze propriul proiect de guvernare cu care s-au prezentat la alegeri asa ca nu prea are de ales...

Pe mine una nu ma deranjeaza absolut de loc prezenta UDMR. Indiferent daca au sau nu propuneri legislative cu privire la autonomii dupa criterii etnice, samd., este dreptul lor sa le aiba si dreptul parlamentului de a nu va vota aceste initiative.

Daca cumva se va trece la votul uninominal, UDMR va pierde foarte multe locuri in Parlament asa ca nu au de facut decat sa fie profesionisti si sa-si regandeasca proiectele.

Deja m-am saturat de sperietoarea asta cu nationalitatile care dateaza de pe vremea lui Ceasca si pe care o flutura unii si altii din dorinta de a strange capital electoral provocand discordii intre nationalitati.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Ce spune EVZ:

Deocamdata, intr-o schita a noului Cabinet, portofoliile PD revin liberalilor Paul Pacuraru (Munca), Cristian David (Interne), Teodor Melescanu sau Norica Nicolai (Aparare), Ludovic Orban (Transporturi), Cristian Adomnitei (Educatiei). UDMR-ului i-ar reveni portofoliile Mediului pentru Attila Korody, Comunicatiilor pentru Zsolt Nagy, precum si functia de vicepremier pentru Marko Bela.

Ce spune cotidianul:

Schita viitorului Executiv

Prim-ministru - Calin Popescu Tariceanu

Viceprim-ministru - Marko Bela

Ministerul Afacerilor Externe - Adrian Cioroianu

Ministerul Dezvoltarii Regionale - Borbely Laszlo

Ministerul Finantelor - Sebastian Vladescu (Dan Radu Rusanu)

Ministerul Justitiei - Norica Nicolai

Ministerul Apararii - Cristian David (sau Radu Stroe, sau George Scutaru)

Ministerul Administratiei si Internelor - Radu Stroe (sau Victor Paul Dobre)

Ministerul Muncii - Paul Pacuraru

Ministerul Economiei - Varujan Vosganian

Ministerul Agriculturii - Dan Motreanu

Ministerul Transporturilor - Ludovic Orban

Ministerul Educatiei - Radu Munteanu

Ministerul Culturii - Adrian Iorgulescu

Ministerul Sanatatii - Eugen Nicolaescu

Ministerul Mediului - Winkler Iuliu (sau Korodi Attila)

Ministerul Comunicatiilor - Nagy Zsolt

Mie imi pare bine ca am scapat da Hardau. Era si mai bine daca scapam si de Nicolaescu. De Norica ce sa spun? Nu cred ca ar fi potrivita pe undeva.

Ludovic Orban? - nepotrivit - i-ar fi stat mai bine la primarie

Cristian David? - nepotrivit

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...